Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2009

Τα κυπριακά ταλέντα, το Alive και ο Ρούλλης

Σχεδόν έχει φύγει το καλοκαίρι και αντίθετα με πέρσι, κανένα απο τα τρέιλερς που προβάλλονται απο τους σταθμούς δεν μου έκανε το κλικ. Εκτός απο τα περσινά που λόγω αποδοχής του κόσμου συνεχίζουν όπως η Αίγια Φούξια, το Φόντο κόκκινο κτλ, δεν είδα κατι που να μου κινήσει το ενδιαφέρον απο τις κυπριακές παραγωγές. Αυτό φυσικά δεν θα αλλάξει και πολύ αφου στο ΡΙΚ, στον Αντ1 και είδικα στο Σίγμα, τα τελευταία χρόνια τα ίδια άτομα υπογράφουν τις σειρές. Αρα αν περιμένετε νέες ιδέες και φρέσκο χιούμορ μάλλον θα απογοητευτείτε.

Talent show αγάπη μου! Αυτή την σεζόν θα έχουμε και πάλι το X Factor, και τους αντενικούς να παρακαλάνε για όσο περισσότερους κύπριους στους συμμετέχοντες διότι όπως και να το κάνουμε πουλάμε!Μην ξεχνάμε οτι περσι το μισό X Factor ήτανε κυπριακό. Απο την άλλη όμως έχουμε και τους Μεγκάλους να ετοιμάζουν και αυτοί με την σειρά τους ένα talent show (;) που αν κρίνω απο την απλότητα του τρέιλερ του, δεν θα διαφέρει και πολύ απο την απόπειρα του Plus tv, που πέρασε εντελώς απαρατήρητο. Κάποιος γνωστός παρουσιαστής ισως έσωζε λίγο την κατάσταση κύριε Χουλιάρα μου (λέω εγω τώρα).

Alive Vs MAD TV. Αν θεωρείτε το φετινό alive σαν εκπομπή αυτούσια τότε τί να πώ. Ελάχιστη κουβέντα, μηδέν ενδιαφέρον, και μπόλικα τραγούδια απο το MAD TV, είναι η συνταγή για το φετινό alive. Αν εξαιρέσεις τα γκαλοπάκια στις παραλίες που με δυό καφέδες το πρωί μπορεί να ρίξεις και κανένα χαμόγελο, το υπόλοιπο είναι σαφώς αδιάφορο. Κάθε πέρσι και καλύτερα που λέμε.

Αν υπάρχει μια σειρά που έχω μια κάποια περιέργεια να δώ αυτή είναι η νέα σειρά του Χάρη Ρώμα με τίτλο "Dr Roullis" που θα προβάλλετε απο τον Αντ1 ελπίζουμε σε λογικές ώρες και μέρα. Ο Χάρης Ρώμας θα υποδύεται τον Αλέξανδρο Φικιώρη, μεγαλογιατρό, διάσημο, αλλα και πολύ υπερόπτη, σκληρόκαρδο και αχάριστο, που δέχεται ένα μάθημα ζωής όταν τα χάνει όλα μετα απο παγίδα που του στήνει ο βοηθός του με την ερωμένη του.


ΤΗΛΕΦΤΥΑΡΙ
Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α