Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2009

Ελληνικό Κους Κους...(Όσα έμαθε ο tileorasakias)

>Μετά από το "Love Bites" και το "Κάτι Ψήνεται", του ΑΛΦΑ και του ΑΝΤ1, το MEGA ετοιμάζει και αυτό μία νέα εκπομπή μαγειρικής, καθώς το κανάλι έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα προγράμματος από το εξωτερικό που μπερδεύει το ριάλιτι με την κουζίνα. Ο τίτλος της εκπομπής μέχρι τώρα αγνοείται, αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες, από το τέλος του μήνα θα περάσουν πολλοί γνωστοί μάγειρες του σταθμού, για να κάνουν δοκιμαστικά...

>Η δημοσιογράφος του MEGA Κατερίνα Αγαπητού, είναι σε σοβαρή σχέση εδώ και ένα μήνα, με τον Μάρκο Πέτρου...! Και επειδή τίποτα δεν μένει κρυφό, η γνωριμία τους έγινε στη μουσική σκηνή «RED» στην παλιά Λευκωσία, ενώ στενή φίλη της Κατερίνας αποκάλυψε ότι αυτό, το οποίο γοήτευσε την Κατερίνα ήταν η αυθεντικότητά του.


>Ο Μιχάλης Μιτρούσης , επανέρχεται στην τηλεόραση με ένα ιδιαίτερο ρόλο... Ο Μιχάλης Μητρούσης είναι στο καστ της καθημερινής σειράς του Mega ''Η ζωή της άλλης'' και υποδύεται έναν ψυχολόγο-ψυχίατρο, ο οποίος μέσα από το χιούμορ αναλαμβάνει να δίνει λύσει στα προβλήματα της ζωής.


Κους Κους χωρίς νούμερα γίνεται;;;>Την πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης κατέλαβε το Mega καθώς ολοκλήρωσε το πρόγραμμά του με ποσοστό 19,1%. Ακολούθησε ο ΑΝΤ1 με 17% και το STAR στην τρίτη θέση με 11,1%.Στην ώρα 20-21.00 πρώτο στα δελτία ειδήσεων τερμάτισε το Mega με 32,4%, ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε το δελτίο του STAR με 15,1%. Τρίτο είναι το δελτίο του ALTER με 14%. Στη ζώνη του Prime time ξεχώρισε το Μega που με την προβολή των επαναλήψεων της σειράς ''Όλα στον αέρα'' και της σειράς ''Μαύρα Μεσάνυχτα'' ολοκλήρωσε με 23,8%. Ακολούθησε το STAR που ολοκλήρωσε με 11,7% προβάλλοντας την ξένη σειρά NCIS και την ταινία ''Σε επικίνδυνο έδαφος'' ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε ο ΑΝΤ1 με 10% μεταδίδοντας το ''Αmerica's got talent'' και το ''Extreme make over-Ηome edition".

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α