Η ΕΡΤ είναι εδώ

Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2009

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΤΗΛΕΣ...ΤΩΡΑ"

Τέλειωσαν οι διακοπές και άρχισε να κινείται σας λέω το πράγμα με τα τηλεοπτικά.
*Η αλήθεια είναι πως έχουμε πολλά κεφάλαια ανοικτά (που λένε κι οι φίλτατοι πολιτικοί συντάκτες) που πρέπει να κλείσουν να ξέρουμε πού βαδίζομεν βρε αδελφέ!
*Στις 31 Αυγούστου κάνει πρεμιέρα η εκπομπή Πρωτοσέλιδο με τον Δημόπουλο και αμέσως μετά η Μέλανη Στέλιου ?αν όλα παν καλά? με το «Καλημέρα».
*Περιττό να σας αναφέρω πως στο πρόγραμμα που έστειλε το SIGMA δεν υπάρχουν οι εκπομπές, παρόλο που παίζουν τρέιλερ για το «Πρωτοσέλιδο».
*Και μπορεί το SIGMA να έχει μια Μελενεγάκη που λένε και στο blog cnc minus tv (δεν λέω ότι είναι πολύ καλό το blog γιατί ώρα είναι να μας πούνε πως τους ξέρουμε και συνεργαζόμαστε τς τς), ωστόσο δεν θα τους χάλαγε και μια ορίτζιναλ βέρσιον.
*Οι πληροφορίες λένε πως εκεί που θα γίνει σφαγή για το πρόγραμμα του ALPHA είναι στην εκπομπή «Καφές με την Ελένη».
*Θυμίζουμε πως και στο παρελθόν το SIGMA (ανεπιτυχώς) είχε ζητήσει την εκπομπή ανεξαρτήτως του συμβολαίου του ΡΙΚ!
*Μαργαριτάρι ρεπόρτερ: «Παρών ήταν και η κυρία...» Ναι, σιγά μην είναι και παρελθόν, την έφαγες την κακομοίρα!


Χε, ευχαριστούμε τη στήλη ΤΗΛΕΣ ΤΩΡΑ του "ΠΟΛΙΤΗ" για τη διαφήμιση και τα καλά της λόγια. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει ας πούμε μία αμοιβαία εκτίμηση και αλληλουποστήριξη. Δεν είναι κακό, ε;


υ.γ.: Να υποθέσουμε γιατί δεν έχει πέσει ακόμη τρέιλερ της Μελενεγάκη;
μήπως για να δουν τί θα γίνει πρώτα με την ορίτζιναλ και μετά να αποφασίσουν και για τον....κλώνο;

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α