Η ΕΡΤ είναι εδώ

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

"καίγονταν" να μας ενημερώσουν τα κυπριακά κανάλια...

Παρακολουθούσα χθες τις απευθείας μεταδόσεις των ελληνικών καναλιών –μέσα φυσικά από τα κυπριακά κανάλια- που κάλυπταν τις πυρκαγιές στη βορειοανατολική Αττική και ήταν σα να παρακολουθούσα.... show.

ANT1 KAI ALPHA: οι μοιρολογίστρες......
Στον ΑΝΤ1 το πρωί ο Χαριτάτος και ο Καραμέρος προσπαθούσαν να συγκινήσουν τους τηλεθεατές και να γράψουν νούμερα είτε με την αποκάλυψη ότι καίγεται το σπίτι του ενός από τους δύο παρουσιαστές είτε κάνοντας τους συντονιστές της πυροσβεστικής επιχείρησης καλώντας τα πυροσβεστικά οχήματα σε διάφορες περιοχές, σύμφωνα με τα τηλέφωνα και τις εκκλήσεις των τηλεθεατών. Λίγο πριν το μεσημέρι και ενώ η φωτιά εκείνη την ώρα μαινόταν ανεξέλεγκτη, ο ΑΝΤ1 Ελλάδος είχε το χρόνο και το κουράγιο να μεταδίδει ρεπορτάζ με τις αναφορές των ξένων μέσων για τις φωτιές στην Ελλάδα.....λες και άλλη χώρα ήταν αυτή που καιγόταν εκείνη την ώρα. Αργότερα το απόγευμα στο ίδιο κανάλι ο κ.Ευαγγελάτος επέστρεψε από τις διακοπές του και μπήκε άρον-άρον στο στούντιο όπου όρθιος μπροστά σε μια οθόνη με το χάρτη της Αττικής «ενημέρωνε» τους τηλεθεατές για την πορεία της φωτιάς. Και λέμε «ενημέρωνε», με το ρήμα στην παρένθεση διότι φυσικά ήταν τέτοια η πυρκαγιά που δεν μπορούσε κανείς με σιγουριά να πει πού είχε φωτιά ή που είχε τεθεί υπό έλεγχο ή που υπήρχε αναζωπύρωση.

.....το ίδιο σκηνικό με το χάρτη είδαμε και στον ALPHA όπου και εκεί προσπάθησαν να κερδίσουν «νούμερα» και εντυπώσεις με τον.... «καθηγητή γεωγραφίας» Νίκο Μάνεση.

ΡΙΚ: ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ...
Στο ΡΙΚ πάλι δεν ξέρω τί μανία τους έπιασε, μια συνδεόνταν με τον ALPHA, μια με την NET, όπου η σύνδεση μάλιστα γινόταν και με δύο τρία λεπτά καθυστέρησης. Τώρα θα μου πεις τέτοιες στιγμές τί είχε το ένα κανάλι που δεν το είχε το άλλο ή μήπως κυνηγούσαν το κανάλι εκείνο που είχε τις καλύτερες εικόνες από τα καμένα; Απαράδεκτοι οι Ρικάδες...διότι τέτοια αντιμετώπιση, ενός μεγάλου γεγονότος σαν αυτό, ούτε τα τοπικά κανάλια δεν έχουν....

MEGA: ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΕ ΛΙΓΟ....
Στο MEGA Κύπρου πάλι μία συνδέονταν, μία αποσυνδέονταν για να συνεχιστεί το πρόγραμμα με τις επαναλήψεις των ελληνικών σειρών, για τις οποίες κανένας δε νοιαζόταν σε ποιό σημείο τις είχαν αφήσει στην προηγούμενη διακοπή για το έκτακτο.

SIGMA και PLUS: σιγά μην κάτσω να σκάσω.....
Όσο για το sigma και το PLUS αυτοί ήταν στον κόσμο τους, διότι σου λένε με ποιόν να συνδεθώ τώρα εγώ, αφού δεν έχω και με ποιόν να συνδεθώ....
Έτσι τι την Καραβάτου μας έδειχναν να κουτσομπολεύει ανελέητα, τί τον Φώτη και τη Μαρία με τα «20 και να καίνε» -κυριολεκτικά και μεταφορικά και τί διαφήμιση των περιοδικών και προγραμμάτων του sigma έπεσε την ώρα που οι άλλοι «καίγονταν», δε λέγεται. Μέχρι και το τρέιλερ της Μελενεγάκη πήρε το μάτι μου....Τουλάχιστον όμως αυτοί δεν υποκρίθηκαν!

Αγαπητά μου κανάλια, την άλλη φορά που θα μπείτε στον «κόπο» να μας ενημερώσετε επειδή «καίγεστε», να σκέφτεστε ότι εκείνη την ώρα σας παρακολουθεί κόσμος που θέλει να ενημερωθεί και όχι να βλέπει εσάς να πειραματίζεστε, διαφορετικά αφήστε το και σεις και τα ελληνικά κανάλια που, ενώ καίγονταν κυριολεκτικά και μεταφορικά, προτίμησαν για άλλη μια φορά το παιχνίδι....της φλόγας και της agb!!! Ντροπή!

Το βλέπω τώρα:
πππππε, στον ΑΝΤ1 Ελλάδος τώρα πήραν πρέφα ότι ο πιλότος του ρώσικου ελικοπτέρου που πέταξε από την Κύπρο, συνελήφθη στη Ρόδο - ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ - για παλαιότερο πρόστιμό του στην Ελλάδα!!!!!!!!! Ε μα, άμα χθες ο Ευαγγελάτος μελετούσε τους χάρτες.....πού καιρός για τέτοιες ειδήσεις......

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α