Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Ok, στην κυπριακή τηλεόραση έτσι καιρό δεν υπάρχουν ειδήσεις – τα τρέιλερς των «ΡΟΔΑ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ», «ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΖΩΝΗ» του ΡΙΚ και «Diet Please» του Γιώργου Ζένιου στο PLUS TV δε νομίζω να πιάνονται - διότι πάνω δεξιά στην οθόνη της τηλεόρασής μας υπάρχει μονίμως–για αυτούς δηλαδή που συμμορφώνονται στους κανόνες της ‘Αρχής Ραδιοτηλεόρασης’ (αλήθεια, υπάρχει ακόμη αυτή;)- ένα (Ε), ο «ΜΠΑΤΣΟΣ» αφού κατάφερε να κοιτάξει κατάματα την agb, άφησε τον Χουλιάρα ευχαριστημένο και τον.... μετα-θέτει στο πρόγραμμα του Φθινοπώρου, οι βασικοί παρουσιαστές των κεντρικών δελτίων ειδήσεων έχουν πάει διακοπές, ενώ μάς τελείωσαν και όλες οι πολιτικές εκπομπές του ΡΙΚ, με το «ΕΠΩΝΥΜΩΣ» να ρίχνει αυλαία την περασμένη Τρίτη μέσα στα «fuxia» ρούχα της Αιμιλίας Κενεβέζου, η οποία έκανε μια χαλαρή συζήτηση με συναδέλφους άλλων καναλιών αλλά και του τύπου, με τους οποίους συζήτησε εκτός των άλλων και για την "ΑΙΓΙΑ"!. Άρα και επίσημα η φετινή σεζόν στην κυπριακή τηλεόραση έχει τελειώσει.

Τα μόνα κυπριακά πρόγραμματα που δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, εκτός από τις ειδήσεις, που και αυτές βγαίνουν με το ζόρι με τη βοήθεια των ελλαδικών καναλιών –μεγάλη χάρη τους- και των Κυπρίων που έχουν ξεπορτίσει για τα καλά, είναι το «ΓΙΑ ΣΕΝΑ» της Χριστιάνας Αριστοτέλους κάθε απόγευμα στο MEGA - ήρωας η κοπέλα, αν το καλοσκεφτούμε, Αύγουστο μήνα να είναι κλεισμένη μέσα σε ένα στούντιο και να κάνει μια πολύ απαιτητική εκπομπή -, αλλά και η σειρά «ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ» που χωρίς τις συγκρίσεις με τον «ΜΠΑΤΣΟ», την απέναντι προβολή του και τους διαδικτυακούς καβγάδες, χωρίς λοιπόν προβλήματα, συνεχίζει να.... πιάνει πάτο.

Στην Ελλάδα όμως οι προετοιμασίες για την τηλεοπτική περίοδο 2009-10 βρίσκονται στην τελική τους φάση, ήδη οι περισσότερες σειρές που θα δούμε σε ANT1 και MEGA έχουν αρχίσει τα γυρίσματα, για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια παρατηρούνται μαζικές μετακινήσεις παρουσιαστών και δημοσιογράφων από το ένα κανάλι στο άλλο, ενώ και η πρωϊνή, μεσημεριανή και απογευματινή ζώνη βρίσκονται σε όλα τα κανάλια σε διαδικασία αλλαγών και ανακατατάξεων, από τους παρουσιαστές μέχρι τη δομή και το περιεχόμενο. Αυτό ήταν λίγο πολύ αποτέλεσμα και της οικονομικής κρίσης που έχει κάνει όλα τα κανάλια να «μαζευτούν», από την άλλη όμως η παρουσία κάποιων προσώπων ή προϊόντων σε συγκεκριμένες ώρες κούρασε και το ίδιο το κοινό, που δε λέει να χαρίσει πλέον εύκολα στους καναλάρχες τα πολύτιμα νούμερα της agb, γι' αυτό και είδαμε όλη την ελληνική τηλέοραση κατά την προηγούμενη σεζόν να ψάχνει παρουσιάστρια για τον "Καφέ"! Κάποια ελληνικά blogs μάλιστα έχουν προτείνει μέχρι και την...Ματσούκα!

Για να μην ξοδεύεστε λοιπόν στα περιοδικά απλώς και μόνο για να δείτε τις πιο κάτω τηλεοπτικές ειδήσεις από την ελληνική τηλεόραση μαζεμένες με ένα copy – paste, το blog μας έχει τις τελευταίες μέρες συλλέξει αρκετές άχρηστες – υπό την έννοια ότι πολλά από αυτά που προετοιμάζουν τα κανάλια δε τα βλέπουμε ποτέ στην τηλεόραση, άρα η γνώση τους μας είναι αχρείαστη – ειδήσεις και σας καλεί να ξοδεύσετε...λίγο από το χρόνο σας – ελπίζω όχι τον εργάσιμο- για να μάθετε από πρώτο χέρι τα διάφορα τηλεοπτικά μαγειρέματα με το δικό μας σχόλιο!
  • είδηση πρώτη και σοκαριστική. Ο ALPHA από τη νέα σεζόν δε θα έχει στο πρόγραμμά του καμία τηλεοπτική σειρά, ούτε κωμική ούτε δραματική. Ναι, το κανάλι που φέτος μας παρουσίασε την πολυδάπανη και ευτυχώς εξαίρετη παραγωγή του Κώστα Κουτσομύτη «Ματωμένα Χώματα», θα ποντάρει στα ριάλιτι shows όπως το «Κάτι Ψήνεται», «Εφιάλτης στην Κουζίνα», “CHART SHOW”, "Αγρότης μόνος ψάχνει" κ.λ.π .

  • Σειρές γιοκ, άρα και Δήμητρα Ματσούκα γιοκ από την ελληνική tv –ούφφφουυυυ- μια και με τον alpha υπήρχε μια...χημεία τα τελευταία χρόνια, εκτός και αν η Δημητρούλα θυμηθεί τα παλιά της τηλεοπτικά λημέρια ANT1 και MEGA. Το πιο γελοίο βέβαια που διάβασα ήταν πως η Δήμητρα συζητούσε για να παίξει σε λατινοαμερικάνικη διασκευή στον ΑΝΤ1! Χε, ανέκδοτο είναι αυτό, αφού η ηθοποιός έχει δηλώσει πως δεν συμφωνεί με αυτή τη νέα τηλεοπτική τάση.


  • Έτσι μαζί με το δικό μας Γιώργο Μαρίνο στη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 θα παίξει η αγαπημένη μας «Λόλα», κατά κόσμον Άντα Λιβιτσάνου.


  • η μόνη «ποιοτική» σειρά της σεζόν θα είναι όπως φαίνεται η βιογραφία του Γιώργου Ζαμπέτα που θα σκηνοθετήσει ο Μανούσος Μανουσάκης για λογαριασμό της ΕΤ1 και εκεί θα δούμε και τον...Αντώνη Καφετζόπουλο.


  • Τα καλά νέα μαθαίνονται, λένε, γρήγορα. Έτσι και μεις μάθαμε ότι ο Γιώργος Αυτιάς πάπαλα από τον APLHA!!!! Πες και να πεις στο ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ο Λαζόπουλος, τον «έφαγε» τον Αυτιά. Πάντα το έλεγα βέβαια ότι αυτός ο άνθρωπος βρέθηκε κατα λάθος σε αυτό το κανάλι και ότι καλύτερα θα του ταίριαζε το....ALTER όπου θα μας λέει από του χρόνου εκεί το «ΚΑΛΗΜΕΡΑ» του και ελπίζω αυτή τη φορά όχι και στην Κύπρο.


  • Τι θα κάνει ο ALPHA; Σιγά μην κάτσει να σκάσει! Θα φτιάξει νεανική πρωϊνή ενημερωτική – ψυχαγωγική εκπομπή που θα παρουσιάζουν οι Σπύρος Λάμπρου –δεν το ξέρω το αγόρι – και Έλενα Παπαβασιλείου – « TV STARS, παρουσιάστε!», «Μες την καλή χαρά»-.


  • Αναπάντεχη είδηση. Αποχωρεί η Αργυρώ Μπαρμπαρήγου από το «Καφές με την Ελένη» αλλά η μύτη της Ελένης θα συνεχίζει να μυρίζεται το...καλό φαγητό σα λαγωνικό αφού το όνομα του Έκτορα Μποτρίνι είναι το πρώτο που ακούγεται για την αναπλήρωση του κενού στην κουζίνα της Ελένης Μενεγάκη.

  • Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο «βραβευμένος Κερκυραίος σεφ» συνεχίζει στην παρουσίαση του ριάλιτι «Εφιάλτης στην κουζίνα».


  • Και παρόμοια εκπομπή ο ALPHA ετοιμάζει και με ξενοδοχεία!


  • Το ότι η Βίκυ Καγιά δε θα πίνει καφέ τα πρωϊνά της του χρόνου φαντάζομαι το έχετε μάθει προ πολλού. Άλλωστε η ελληνική media-κή blogόσφαιρα περιείχε πολλά άρθρα, το τελευταίο διάστημα, που αναφέρονταν στην απομάκρυνση του μοντέλου από την πρωϊνή ψυχαγωγική ζώνη του ΑΝΤ1 και στο ότι από του χρόνου θα περιοριστεί στην παρουσίαση του “next top model”, ενός show που σκοπό έχει να εντοπίσει την κοπέλα εκείνη που θα μονοπωλήσει το χώρο του ελληνικού modeling τα επόμενα χρόνια. Τουλάχιστον Βίκυ μου, τώρα μπορείς να ξεφωνίζεις όσο θέλεις χωρίς παρεξήγηση μια και το concept το επιτρέπει αλλά και επειδή θα είσαι στο...στοιχείο σου! Το αποκατέστησε πάλι το κορίτσι τηλεοπτικά ο ΑΝΤ1 και όλα καλά λοιπόν!




  • Και μετά την Ελεονώρα Μελέτη, τον Νίκο Μουτσινά, την Κατερίνα Ζαρίφη, τον Γιώργο Λιανό, τη Δέσποινα Καμπούρη και την Βίκυ Καγιά, η επόμενη παρουσίαστρια του «πρωϊνού καφέ» -αυτό θα επρεπε να είναι μεταξύ μας το νέο show του ΑΝΤ1- θα είναι, όπως όλα δείχνουν, η...Ευγενία Μανωλίδου, άλλως «μπουμπούκα», της οποίας το κόκκινο χαλί του «πρωίνού καφέ» έστρωσε το...ελληνικό ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο με τη διακοπή του παιχνιδιού «η στιγμή της αλήθειας».

  • Θα καταφέρει άραγε η Μανωλίδου να βγάλει τη σεζόν ή πάλι το κανάλι του ΑΝΤ1 –και όχι μόνο- «δουλεύει για την Μενεγάκη» όπως πολύ σωστά γράφουν τα ελληνικά blogs; Χωρίς δισταγμό, η δεύτερη υπόθεση μου φαίνεται και η πιο πιθανή διότι το πρόβλημα της εκπομπής δεν είναι τα πρόσωπα, αλλά η δομή και το περιεχόμενο. Μια καλή προσπάθεια έγινε με τον Μουτσινά και τη Ζαρίφη, αλλά τους «έφαγαν» και αυτούς τα...νούμερα της agb που και σε αυτή την περίπτωση επηρέασαν καθοριστικά τις αποφάσεις του σταθμού.
  • Βέβαια ακούστηκε και το όνομα της Τατιάνας Στεφανίδου στην παραγωγή της εκπομπής, στη θέση δηλαδή που κατείχε τα προηγούμενα χρόνια ο Στέλιος Αντωνιάδης, αλλά καμία επίσημη ανακοίνωση εκ μέρους του σταθμού. Μεταξύ μας νομίζω πως η είδηση είναι μούφα διότι η Τατιάνα μόνο ως παρουσίαστρια θα μπορούσε να πάει στον «Καφέ».

  • Αν πάντως το κανάλι δει ότι δυσκολεύεται με την Μανωλίδου το πολύ πολύ της βάζει παρτενέρ τον «μπουμπούκο» της Άδωνη που έχει και τηλεοπτική εμπειρία....


  • Ο Χάρης Ρώμας επιστρέφει μετά το «Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο» και πάλι στον ΑΝΤ1 με την κωμική σειρά «Dr. Ρούλλης», στην οποία μαζί του θα δούμε σίγουρα τους: Ναταλία Δραγούμη, Πατρίτσια Περιστέρη Μίλικ («Χαρά Αγνοείται»), Τάνια Τρύπη και τον Θεοχάρη Ιωαννίδη («Λατρεμένοι μου γείτονες» –β’ κύκλος). Δεν ξέρω τί διαφορετικό θα έχει αυτή η σειρά από το LIFTING, αλλά σίγουρα τα τελευταία χρόνια ο Ρώμας μας έχει απογοητεύσει.


  • “O Πόλεμος των Άστρων”· έτσι λέγεται η νέα σειρά αυτοτελών επεισοδίων του ΑΝΤ1, που σύμφωνα με το δελτίο τύπου του σταθμού: Σύντομα ο ΑΝΤ1 θα σας προσφέρει δωρεάν το ερωτικό σας ωροσκόπιο! Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ μετατρέπει την αστρολογία σε μια κωμωδία με πρωταγωνιστές όλα τα ζώδια. Το σενάριο της σειράς υπογράφει ο ικανότατος Κώστας Βαζάκας (Απόσταση Αναπνοής, Γη και Ουρανός, Το κλειδί του παραδείσου), ενώ της σκηνοθεσίας επιμελούνται οι Σπύρος Ρασιδάκης (Για την καρδιά ενός Αγγέλου, Η εξαφάνιση –β’ κύκλος-) και Χρήστος Δήμας (Το κλειδί του παραδείσου). Στο πρώτο επεισόδιο θα δούμε τους Αποστόλη Τότσικα και Ιώννα Πηλιχού. Προβλέπω ότι η συγκεκριμένη σειρά θα είναι η αγαπημένη της Ελένης Μενεγάκη. Η Μελενεγάκη πάλι θα το βλέπει για να διαμαρτύρεται που στη θέση του αστρολόγου δε θα βλέπουμε το δικό της Ματσάγγο, αλλά τον Γιώργο Πανόπουλο –χε, όντως, ποιός είναι αυτός;-.

  • Να μείνουμε στον ΑΝΤ1 και στην «ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ» του, τη ρομαντική σειρά που γράφει η Τίνα Καμπίτση («40 κύματα») και θα σκηνοθετήσει η Όλγα Μαλέα (“LITSA.COM”). Πρωταγωνιστούν ο Γιώργος Καραμίχος και η Μαρία Σολωμού.


  • Τη θέση της «Λόλα» θα πάρει από τη νέα σεζόν η δραματική καθημερινή σειρά που γράφει η Βάνα Δημητρίου («Έρωτας») με τίλο «Κάρμα», με την οποία ο ΑΝΤ1 θα προσπαθήσει μάλλον να κοιτάξει στα μάτια «Τα μυστικά της Εδέμ». Mε Αντώνη Φραγκάκη, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Μυρτώ Αλικάκη. Άντε να δούμε και τίποτα καινούργιο γιατί βαρέθηκα τις ίδιες και τις ίδιες ιστορίες των Ακρίτα-Κυρίτση.


  • Τα γυρίσματα πάντως για την μεγάλη πρεμιέρα των «Μυστικών» το Σεπτέμβριο, ξεκινούν στις 17 Αυγούστου. Ο Δεύτερος κύκλος που θα ξεκινήσει δε θα διαφέρει και πολύ από τον δεύτερο κύκλο της «Βέρας» όπου και εκεί στο τέλος του πρώτου κύκλου μπαίνει ο «Άγγελος» και δημιουργείται το ερωτικό τρίγωνο «Άγγελος –Ρεγγίνα –Στράτος» όπως εδώ που με την είσοδο του Στέφανου δημιουργείται το τρίγωνο «Στέφανος –Εύα- Μάνος». «Παράλληλα, περπατάμε παράλληλα» που λέει και ο μέγας Νότης....


  • Μετά τον ALPHA και στον ΑΝΤ1 – πρέπει να έπεσε πολύ συζήτηση στο σπίτι Λάτσιου–Μενεγάκη για αυτή την ιδέα- θα δούμε ριάλιτι μαγειρικής που έχει τον τίτλο LOVE BITES, που ακούστηκε μάλιστα ότι θα ξεκινήσει τέλη Αυγούστου. «Κάθε εβδομάδα μια γυναίκα ή ένας άνδρας επιλέγει τον ιδανικό σύντροφο ανάμεσα σε 4 υποψηφίους του αντίθετου φύλου. Οι υποψήφιοι επιστρατεύουν το ταλέντο τους στη μαγειρική και στο φλερτ, για να κερδίσουν. Η "αρένα" του καθενός είναι η τραπεζαρία του σπιτιού του και το όπλο του, εκτός από τη γοητεία του, ένα πλήρες δείπνο!» Ε ρε γλέντια!

  • Η υπόθεση «τηλεοπτική κουζίνα» όμως έχει αρχίσει να μας κουράζει, αλλά....


  • .....Ριάλιτι μαγειρικής ετοιμάζει και το MEGA (ωχ!)


  • Επίσης στον ΑΝΤ1, από τη νέα σεζόν ο Uri Geller –ο Ισραηλίτης που λυγίζει κουτάλια, στην Κύπρο είναι γνωστός τοις πάσι από το PERSONA NON GRATA του Σταύρου Σιδερά στο SIGMA και στην Ελλάδα από τις ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ του Κώστα Χαρδαβέλλα- θα ψάχνει σε 10 live shows να βρει άτομα με διαισθητικές ικανότητες, άτομα δηλαδή σαν και αυτόν που διαβάζουν τις σκέψεις, προβλέπουν τις κινήσεις των άλλων κ.λ.π. Παρουσιαστής του «Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ Uri Geller» ο Χρήστος Φερεντίνος. Σάμπως θα μπορούσε να ταν και κανένας άλλος;


  • Ήδη η Τατιάνα έκλεισε το διάσημο mentalist για συνέντευξη. Φήμες θέλουν και την Ελίτα να προσπάθεί να επικοινωνήσει με τον γνωστό mentalist για μία μοναδική εμφάνιση στο «ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΙΤΑ 2» (αστείο, έτσι;)


  • Τον Νοέμβριο το πολυαναμενόμενο “4” του Παπακαλιάτη, - αυτό που μία σκηνή για να γυριστεί παίρνει μέχρι και μία ημέρα (!) - στο οποίο θα δούμε την Ζέτα Μακρυπούλια αλλά και τη δικιά μας Άννα Μονογιού (Ππινού," Αίγια Fuxia"). Ήδη ένα σημαντικό μέρος της σειράς είναι έτοιμο και το MEGA περιμένει το φανατικό κοινό του Παπακαλιάτη να...τσιμπήσει. Για να δούμε τί άλλο κατέβασε πάλι το κεφάλι αυτού του αγοριού....


  • την Κατερίνα Στικούδη (“mega star”) και τον Κώστα Φραγκολιά θα δούμε το φθινόπωρο στο Μegα στην παρουσίαση του «Guinness World Records Show». Σύμφωνα με τις δηλώσεις της Κατερίνας στο περιοδικό TV ZAPPING: «Τα γυρίσματα έχουν ήδη γίνει και πρόκειται να προβληθούν το φθινόπωρο σε πέντε συνολικά εκπομπές. Πήγαμε στην Ιταλία, και συγκεκριμένα στη Μόνζα, όπου κάθε χρόνο συγκεντρώνονται όσοι άνθρωποι ευελπιστούν να βελτιώσουν το δικό τους ρεκόρ ή να προσπαθήσουν να καταρρίψουν το ήδη υπάρχον. Το event φιλοξενείται από τηλεοπτικό σταθμό του κ. Μπερλουσκόνι. Εκεί παρευρίσκονταν κανάλια από πολλές χώρες κι εμείς από την πλευρά μας κάναμε δικές μας εκπομπές από τα δικά του πλατό. Η εμπειρία ήταν μοναδική, μείναμε είκοσι μέρες και ειλικρινά περάσαμε καταπληκτικά!»


  • Νίκος Παπαδάκης, Δούκισσα Νομικού, Δημήτρης Ουγγαρέζος και Κατερίνα Καινούργιου και ένα ακόμη πρόσωπο θα είναι στο νέο πρωϊνό του mega Ελλάδος. Αν και τα ονόματα ακούγονται προς το παρόν αδιάφορα, σίγουρα για να επιλεχθούν από τους MEGA-λους κάτι θα λένε, εκτός και αν στο mega-άλο κανάλι, μετά την αποχώρηση του Γρηγόρη, θα ξεκινήσει το ίδιο ντόμινο που είχαμε και με την αποχώρηση της Μενεγάκη από τον ΑΝΤ1.

  • Στον ALTER, μετά την αποχώρηση της Μαριέτας Χρουσαλά, το πρωϊνό του καναλιού θα βρεθεί στα χέρια της Φαίης Σκορδά (η μεσημεριανή γίνεται πρωϊνατζού καφεντζού. Σκόρδο για το μάτι δε χρειάζεται βέβαια το κορίτσι, έχει πολύ!), ενώ τη δική της εκπομπή θα παρουσιάζει η Σταματίνα Τσιμιτσιλή, η οποία επιτέλους από τις πολλές β’ εμφανίσεις της σε εκπομπές του σταθμού, προβιβάστηκε στην πρώτη θέση.

  • Την Κάτια Δανδουλάκη θα δούμε στο νέο καθημερινό απογευματινό σίριαλ του mega –στη θέση του «μία στιγμή δύο ζωές»- με τίτλο «Αγαπημένη μου εχθός», επίσης λατινοαμερικάνη διασκευή.

  • Τα κακά νέα είναι ότι συνεχίζονται ο «Λάκης ο Γλυκούλης» -με δύο μάλιστα επεισόδια την εβδομάδα- και η «Πολυκατοικία».

  • φέτος ίσως δούμε επιτέλους και το "ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ" της Μυρτούς Κοντοβά στο MEGA.

  • Για το γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο Φώτης –Μαρία σας τα παμε από καιρό. Ότι δηλαδή πάνε στην απογευματινή ζώνη του STAR να κάνουν κάτι παρόμοιο με το ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΣΚΑΣΩ, ενώ στη θέση τους στον ALPHA, όπως ήδη σας έχουμε πει, θα βρεθούν ο Γιώργος Τσαλίκης, Νίκος Μουτσινάς, Μαρία Ηλιάκη, Νότης Χριστοδούλου, Δήμητρα Αιγινίτη.


  • Εκτός ALTER και η Ράνια Θρασκιά καθώς και η διευθύντρια ψυχαγωγικού προγράμματος Ζήνα Κουτσελίνη με την ομάδα που η ίδια είχε φέρει στο κανάλι. Και είχαμε μία έγνοια!!

  • Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ALPHA και είναι η μόνη για την οποία δεν έχουν ακουστεί περικοπές στον μισθό. ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩ!

  • Και μέσα σε όλα αυτά να διαβάζεις και μία τηλεοπτική κυπριακή είδηση «βόμβα» στον κυπριακό τύπο και συγκεκριμένα στην «Καθημερινή».
    Η «είδηση» βέβαια καλύτερα διαβάζεται ως ανέκδοτο....

    Marina is back?

Αναμένοντας τη νέα τηλεοπτική σεζόν, η οποία αναμένεται να είναι πιο ανταγωνιστική από ποτέ, με πολλές κυπριακές σειρές και ανακατατάξεις παραμένουμε στην ίδια επαναληπτική συνήθεια της… επανάληψης.
Αν και τα νέα της επόμενης σεζόν διοχετεύονται κατά συρροή στ’ αυτιά μας συνεχώς με μια ανεκδιήγητη παραφιλολογία των μέσων και όχι μόνο, υπάρχει κάποιο το οποίο διασταυρώσαμε και μας ξάφνιασε. Ναι! Η Μαρίνα Φιλιππίδου επιστρέφει στην TV και μάλιστα στο πρωινό του Σίγμα! Η Μέλανη; Η Μέλανη θα είναι συμπαρουσιάστρια και οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρώην παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του καναλιού Μαρίνα Φιλιππίδου πραγματοποίησε και δοκιμαστικά που ενθουσίασαν!
Ο Σεπτέμβρης πλησιάζει. Θα δούμε άραγε το δίδυμο Μέλανη - Μαρίνα μαζί τηλεοπτικά; Θα αντέξουν μαζί μέχρι τότε; Κοίτα να δεις που θα ονομάσουν και την εκπομπή "Καλύτερα Μαζί" ή μάλλον "Καλύτερα χώρια"...



Σιγά μην δεχτεί η Μέλανη να γίνει συμπαρουσιάστρια!!!! Τόσο λίγο την ξέρετε;
Αλλά απορώ γιατί ο δημοσιογράφος να μην κρατήσει την είδηση για πρωταπριλιάτικο. Κρίμα!


Πηγές: http://www.mediakanea.blogspot.com/,
http://www.tvzapping.gr/
http://www.antenna.gr/


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α