Η ΕΡΤ είναι εδώ

Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2009

Η Μενεγάκη και ο κλώνος.

Ε ε έρχεται!!! Ποια άλλη απο την γνωστή σε όλους μας Μέλανη Στέλιου. Ανανεωμένη (ας είναι καλά η επιστήμη) και γεμάτη ενέργεια επιστρέφει αυτή την Δευτέρα 31 Αυγούστου στις 8:00. Όπως μάθαμε, η εκπομπή θα είναι στο ίδιο γνωστό στυλάκι και φυσικά στο ίδιο σκηνικό με την περσινή σεζόν (η καραμέλα με την οικονομική κρίση καλά κρατεί εκεί στον Δία).
Αν γίνουν όλα όσα ακούγονται τότε θα έχουμε και την "Μελενεγάκη" αλλά και την αυθεντική Μενεγάκη στο ίδιο κανάλι. Αρκετές απο τις εκπομπές του Alpha Ελλάδος ενδέχεται να τις βλέπουμε απο τον Ιανουάριο στο κανάλι του Σίγμα, και αυτό επειδή το ΡΙΚ έχει συμφωνία μαζί τους μέχρι το τέλος του χρόνου. Αν δεν θυμηθούν εκεί στον Δία την οικονομική κρίση και πάλι, τότε μιλάμε για μεγάλες αλλαγές στο κανάλι του Παρισινού.
Τώρα κατα πόσον θα έχουμε δύο πρωινάδικα ένας θεός ξέρει. Τώρα αν θα βλέπουμε την Μέλανη και θα την ακούμε να λέει "Μην χάσετε στην συνέχεια την Ελένη Μενεγάκη" ένας θεός ξέρει. Αν θα πατήσει πόδι η Μέλανη σε αυτή την συνεργασία, ένας θεός ξέρει και πάλι. Και επειδή θεοί δεν ήμαστε, θα περιμένουμε και εμείς όπως θα κάνετε και εσείς. Και αν κάνετε όνειρα ότι θα δείτε την Μέλανη Στέλιου την Δευτέρα, για πρώτη φορά μαυρισμένη απο τον ήλιο, απο τις εξορμήσεις της στις παραλίες, οι πληροφορίες μας λένε οτι μάλλον θα απογοητευτείτε. Καλημέρα σας!


ΤΗΛΕΦΤΥΑΡΙ

tileftiari@live.com
Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α