Η ΕΡΤ είναι εδώ

Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2009

Επικίνδυνη Ζώνη : Όλο το παρασκήνιο μόνο στο CNC Minus Tv

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΖΩΝΗ : Η Νέα σειρά του ΡΙΚ

Κοινωνική σειρά 120 επεισοδίων
Σενάριο Χρυστάλλας Κουλέρμου

Παίζουν: Ανδρέας Βασιλείου, Έλενα Παπαδοπούλου, Χριστόδουλος Μαρτάς, Μαρία Μαστρίδου, Ελενα Δημητρίου, Πέτρος Κονόμου, Αντρέας Κούτσουμπας, Ανδρέας Μελέκης, Ρεβέκα Αποστολοπούλου, Γιολάντα Χριστοδούλου.
Στο ρόλο του αστυνομικού Στέφανου Στεφάνου ο Ιωσήφ Μαρινάκης

Σκηνοθεσία Δέσπω Καρπή, Κόριννα Αβρααμίδου και Αμάντα Πελεντρίδου

Το τραγούδι της έναρξης έγραψε ο Χρίστος Παπαδόπουλος και ερμηνεύει ο Νίκος Οικονομόπουλος.

ΥΠΟΘΕΣΗ

Ο Ισίδωρος Ηλιάδης,( Ανδρέας Βασιλείου), παντρεμένος με τη Δώρα( Έλενα Παπαδοπούλου, και έχει μια κόρη τη Νεφέλη(Μαρία Μαστρίδου). Επιχειρηματίας στο επάγγελμα κρύβει για χρόνια τις παράνομες δουλειές του ενώ έχει κλείσει στη φυλακή τον λογιστή και συνεργάτη του. Όταν ο συνεργάτης του πεθαίνει στη φυλακή , ο γιός του Παύλος (Χριστόδουλος Μαρτάς) αποφασίζει να εκδικηθεί τον Ηλιάδη. Στα σχέδια του είναι να προσπαθήσει να αποπλανήσει τη Νεφέλη και να τη καταστρέψει. Καρφί σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί ο Αστυνόμος Στέφανος Στεφάνου (Ιωσήφ Μαρινάκης) που προσπαθεί για χρόνια να πιάσει το πόδι του Ηλιάδη και το πάθος του τον οδηγεί τελικά στο δρόμο της παρανομίας.

Περισσότερα από τον Οκτώβριο...
Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α