Η ΕΡΤ είναι εδώ

Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2009

Είναι αργά...δεν περιγράφω αλλο!!!

Είναι αργά, δεν έχω γάλα στο ψυγείο για φραπέ, ο σκύλος της γειτόνισσας δεν σιωπά, αρα δικαιολογήστε τα παρακάτω γραφόμενα

Όπως και να το κάνουμε ο πήχης έχει ανέβει. Και αν κάποιοι αρκούνται σε σειρές όπως τους "Καραόλους αλα κρέμ" και "Το πρόβλημα μου με τις γυναίκες" τοτε τί να πώ. Κάποιοι άλλοι έχουν κολλήσει στις "Ιστορίες του χωρκού" και περιμένουν τον Χάμπατσο την Πεζούνα και την Καλλιώπη σε νέες περιπέτειες αντι να σκεφτούν νέες και φρέσκες ιδέες.

Και επανέρχομαι στο Μέγκα με τους φανατικούς υποστηρικτές στο διαδίκτυο που δεν δέχονται μύγα στο σπαθί τους. Έτσι πρέπει τώρα εγώ να κάνω πάρτι επειδή θα παρουσιάσει η Κατερίνα Αγαπητού το Σόου (;) με τα ταλέντα για να μην δυσαρεστηθούν. Καλά πάω πάσο.

Και να που το Σίγμα μας ξαφνιάζει ευχάριστα αφού θα προβάλει σε ανοιχτή ζώνη τον αγώνα ΑΠΟΕΛ - Κοπεχάγης την Τετάρτη στις 21:45. Αυτό φυσικά θα χαροποιήσει τους ποδοσφαιρόφιλους και όχι τις περισσότερες απο τις γυναίκες τους. Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας! Το Σίγμα ,το ΡΙΚ (επιλεκτικά όμως) και ελάχιστα το Plus tv προβάλλουν αρκετούς απο τους αγώνες έτσι μας γλυτώνουν απο τις εξορμήσεις στα "μπούκκικα".

Άντε παιδιά κάντε υπομονή και το περιβόητο (Ε) στην γωνιά της οθόνης θα αλλάξει. Ότι είχαμε να δούμε απο επαναλήψεις το έχουμε δει.

ΤΗΛΕΦΤΥΑΡΙ

tileftiari@live.com

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α