Η ΕΡΤ είναι εδώ

Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2009

ΑΠΟΨΕ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΡΙΚ2 (ούτε καν τις ειδήσεις)!

ΔΙΟΤΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΡΙΚ2. ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΥΠΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ.
Σήμερα είναι μία μεγάλη μέρα για την Κύπρο και τον κυπριακό αθλητισμό. Η πρωτοεμφανιζόμενη Ελένη Αρτυματά κάνει τους εκφωνητές να μην μπορούν να περιγράψουν σωστά τις κούρσες αφού 4η τερματίζει, 6η τη βλέπουν αυτοί......τι λέτε ρε παιδιά; τους έκανε η Ελενίτσα να παραμιλάνε και να μην ξέρουν και οι καημένοι οι εκφωνητές μας τί λένε! Α ρε Ανδρέας Γεωργιάδης που μας λείπει όλους να ακούσουμε εκείνο "και κάνει τώρα το μπάσιμό της" , α ρε Ανδρέα......Και φυσικά η ακόμη πιο μεγάλη στιγμή, η στιγμή του Κυριάκου Ιωάννου στον τελικό του ύψους που αν δείξει ψύχραιμος και πιστέψει ότι μπορεί να πετάξει πολύ ψηλά τότε θα σηκώσει όλη την Κύπρο και θα την κάνει να πετάει στα σύννεφα με ένα χρυσό μετάλλιο. Κυριάκο, μπορείς, η Κύπρος είναι μαζί σου, όλοι οι μεγάλοι αντίπαλοι του αθλήματος έχουν μείνει εκτός τελικού, ναι μπορείς να μας κάνεις υπερήφανους. Άντε ρε, να ακουστεί ο εθνικός ύμνος στο στάδιο από την Κύπρο και να έχουμε να θυμόμαστε.....

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (από τον "Φ")
10:10 50 χιλιόμετρα βάδην - ΤΕΛΙΚΟΣ (Α)
17:35 Ακοντισμός - Προκριματικά (Α)
19:00 Μήκος - Προκριματικά (Γ)
18:15 Ακοντισμός - Προκριματικά (Α)
20:15 Ύψος - ΤΕΛΙΚΟΣ (Α) - με κυπριακή συμμετοχή
20:30 4x100μ - Σειρές (Α)
21:001.500μ - Ημιτελικά (Γ)
21:20 Δισκοβολία - ΤΕΛΙΚΟΣ (Γ)
21:30 800μ - Ημιτελικά (Α)
22:00 200μ - ΤΕΛΙΚΟΣ (Γ) - με κυπριακή συμμετοχή
22:20 400μ - ΤΕΛΙΚΟΣ (Α)

ΑΠΟΨΕ ΖΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ, ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΡΙΚ ΚΑΙ..... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α