Η ΕΡΤ είναι εδώ

Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2009

ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΒΡΑΔΥ ΟΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΩΝ ΣΕΙΡΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤ1;

Η δραματική σειρά ΙΩΑΝΝΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ, της Μιρέλλας Παπαοικονόμου, που προβάλλει εδώ και λίγες μέρες σε επανάληψη ο ΑΝΤ1 είναι από τις αγαπημένες μου δραματικές σειρές, η πρωταγωνίστρια Γιούλικα Σκαφιδά (Ιωάννα) από τις αγαπημένες μου ηθοποιούς, όπως και ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος (Αντρέας), από τους αγαπημένους ηθοποιούς της νεότερης γενιάς -που δυστυχώς δε βλέπουμε και συχνά στην tv- και το τραγούδι της σειράς ("Άνοιξη" -Φωτεινή Δάρρα) από τα πιο ωραία κομμάτια που έχουν "ντύσει" μουσικά ένα σίριαλ. Γιατί όμως καλό μου κανάλι πρέπει να μου σερβίρεις μια τόσο καλή σειρά στις 8.35 το πρωί και να επιλέγεις για τις 11 το βράδυ να μου δείχνεις για πολλοστή φορά επεισόδια από το ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ; Δεν είναι αδικία; Ε;
Το ίδιο ισχύει βέβαια και για τα ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ και ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ.

Και άντε εμάς μας αρέσουν και θέλουμε να τα βλέπουμε βράδυ και μας ενοχλούν οι πρωϊνές ή μεσημεριανές τους προβολές, όμως δε τίθεται και ένα θέμα με το ότι πολλές φορές οι δραματικές σειρές περιέχουν σκηνές ακατάλληλες για τις 7 και 8 το πρωί; Διότι όσο να' ναι, δεν μπορείς να μου δείχνεις π.χ την Ιωάννα της Καρδιάς το 2006 σε πρώτη προβολή στις 11 το βράδυ και το σήμα να είναι "ακατάλληλο για άτομα κάτω των 12 ή των 15 ετών" και το 2009 στην επανάληψη του Ιούλη να προβάλλεται ως "κατάλληλο για γενική παρακολούθηση"!

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α