Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

ΩΡΑ ΓΙΑ ΖΑΠΙΝΓΚ ! Η Ελένη και η Εuro-Πατάτα.

Πόσα χρήματα έχουν για σπατάλη εκεί στον Δία; Πολλά φαίνεται αλλιώς δεν εξηγείτε πώς αγόρασαν τα δικαιώματα του Eurovoice 2010 (δεν το βλέπω να έχει και 2011). Πόση προχειρότητα, πόση "ανοργανωσιά" ρε παιδί μου. Εκτός απο τον Σάκη Ρουβά, που μόλις κατάλαβε που θα εμφανιζόταν, την έκανε με πλάγια πηδηματάκια, λίγο πριν το πρώτο σόου, μετάνιωσε και η Αναστάζια (όχι αυτή των γειτόνων καλέ, για την τραγουδίστρια μιλάμε). Με μια Πάμελα Άντερσον, για παρουσιάστρια, που καταλάβαμε γιατί τόσο καιρό κάνει άλλες δουλειές παρα να μιλάει. Ακόμα και τα τραγούδια των διαγωνιζόμενων, ήταν απο μέτρια εως χάλια. Αν θα ήθελα με μιά λέξη να χαρακτηρίσω τον όλο διαγωνισμό, η πρώτη που μου έρχεται είναι "πατάτα".


Και βλέπω χτες που λέτε το "Απο μέρα σε μέρα" του ΡΙΚ. (καλα δεν το έβλεπα, πάνω στο ζάπινγκ έπεσα επάνω του). Σε ένα παράθυρο, σύνδεση με Πάφο, βλέπω ένα κύριο να είναι φωτισμένος αν όχι με τα κεριά, τόσε σίγουρα με φανάρι (στην κυριολεξία). Τους κόψανε το ρεύμα εκεί στο στούντιο στην Πάφο; Αν δεν έχετε φωτισμό ρε παιδιά, πιάστε τον άνθρωπο και βγάλτε τον στον ήλιο, μέρα ήτανε. Και επειδή ίσως πείτε οτι είμαστε λίγο υπερβολικοί, σας λέω καθόλου. Όσοι το είδατε, θα καταλάβετε τι εννοώ. (αλήθεια το βλέπει κανείς;)


Ξεκίνησε και η Ελένη Μενεγάκη. Πιο απλή απο ποτέ, πιο ταλαιπωρημένη, χωρίς την γνωστή ζωντάνια που μας χάριζε τα προηγούμενα χρόνια. Ούτε η Ζέτα Μακρυπούλια, ούτε η Ήβη Αδάμου που άφησε το σχολείο της για να εμφανιστεί στην εκπομπή, δεν ήταν αρκετοί να δώσουν την διάθεση που πρέπει στην παρουσιάστρια. Επειδή ήταν η πρεμιέρα, και στα ζωντανά, κάποιοι ίσως δεν βρίσκονται και στην καλύτερη τους μέρα, κρατάμε μια επιφύλαξη, και θα επανέλθουμε. Πάντως πολύ μακρια απο την περσινή της παρουσία, και άσε που άλλαξε και λίγο την απόχρωση στο μαλλί. Αντε Ελενάκι, ξύπνα, καλημέρα.


Κάτι που έγινε πριν λίγο καιρό, και επειδή ξέχασα να το αναφέρω, θα το κάνω έστω και τώρα. Μιλάω για τον αγώνα Αέλ - Ερμή, που ενώ τα δικαιώματα προβολής του είχε το συνδρομητικό κανάλι LTV, τον αγώνα έδειξε τελικά το Plus Tv, χωρίς να ρωτήσει κανέναν. Η κόντρα μεταξύ Αέλ και συνδρομητικού καναλιού, ξεκίνησε για το οικονομικό, αφού υπήρχαν κάποιες διαφορές. Παρά το συμβόλαιο που υπήρχε μεταξύ τους, το κανάλι του Plus, πήρε το συνεργείο του (αλήθεια μα έχει και συνεργείο;) και κάλυψε τον αγώνα ζωντανά. Τέτοια ευκαιρία να ξεφύγει λίγο στα νούμερα, δεν νομίζω να ξανα έχει το κανάλι του Plus, αφού η υπόθεση έχει πάει στο δικαστήριο, και τα δικαιώματα εξακολουθεί να έχει η LTV. Αν και να σας πώ την αλήθεια, καθόλου δεν θα μας χαλούσε, αν τους αγώνες έδειχνε σε ανοιχτή ζώνη το Plus ή έστω το ΡΙΚ2. Μόνο τους αγώνες του Παγδατή μπορούν να αγοράσουν;


Μια πληροφορία που πήραμε και την μοιραζόμαστε μαζί σας, Η Μέλανη Στέλιου, δεν εμπιστεύεται κανέναν πλέον στο κανάλι, αφού θεωρά οτι όλοι μιλάνε πίσω απο την πλάτη της και προσπαθεί να καταλάβει το τί συμβαίνει. Είναι πιο επιφυλακτική με τους γύρω της και θεωρεί οτι τα σχόλια εντός σταθμού, είναι κακοπροαίρετα. Εμείς τι να πούμε; Αυτή που είδαν ήδη την εκπομπή, μάλλον ξέρουν καλύτερα. Αλήθεια, πήρατε άδεια απο την Ελίτα να χρησιμοποιείτε το στούντιο της; Επειδή συνήθως τα απογεύματα θα είναι κρατημένο, δεν σας πειράζει έτσι;

γράφει το:

ΤΗΛΕΦΤΥΑΡΙ


αν θέλετε να μοιραστείτε κάτι μαζί μας στο:
tileftiari@live.com


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α