Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου 2010

Πριν καλά καλά ξεκινήσουν, η αγάπη στα τηλεοπτικά πλατό ξεχείλισε...

Δεν έφτασε να ξεκινήσει η νέα τηλεοπτική περίοδος προγραμμάτων και στα τηλεοπτικά πλατό ξεχείλισε η αγάπη.

Και επειδή η Χριστιάνα μας είναι, ως γνωστόν, καλό κορίτσι και κάνει καλές πράξεις, έκανε σήμερα ακόμη μια.

Μας έδωσε την ευκαιρία να μάθουμε τα πάντα γύρω από την πιο αδιάφορη μεταγραφή της χρονιάς, αυτήν του Μάρκου Κωμοδρόμου στο πρωϊνό του Ρικ "ΕΠΤΑ ΔΕΚΑ" . Έτσι μάθαμε μια και καλή για την σελίδα που γύρισε στη ζωή του ο ομορφάντρας της κυπριακής τηλεόρασης, για το πόσο ωραία ατμόσφαιρα επικρατεί εκεί στο Ρικ όπου πια μπορεί να προτείνει και ιδέες στην εκπομπή, όπως είπε -μετά από τη "μελανή δικτατορία" στο SIGMA, ακόμη και αυτό είναι πρωτόγνωρο για τον Μάρκο-, για τα όνειρά του να κάνει δική του τηλεοπτική εκπομπή - Χουλιάρα, ακούς;-, για το ότι εξακολουθεί να είναι φιλαράκι με τον "κουτσομπόλη" και για τη σχέση του με τη Μέλανη που είναι πια σχεδόν ανύπαρκτη -λες και νομίζαμε κάτι άλλο...-.

Η τηλεφωνική σύνδεση δε με την παρουσίαστρια του "ΕΠΤΑ ΔΕΚΑ", Γαβριέλλα Χριστοδούλου, ήταν το αποκορύφωμα, αφού οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία επιτέλους να δουν μαζί, διότι στο πρωϊνό του ΡΙΚ πιο δύσκολα θα τους πετύχει κανείς, την παρουσιάστρια και τον... πανελίστα!Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α