Η ΕΡΤ είναι εδώ

Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2010

Άκρως συγκινητική η σημερινή εκπομπή της Ελίτας Μιχαηλίδου


Ίσως μία από τις καλύτερες εκπομπές της έκανε σήμερα η παρουσιάστρια Ελίτα Μιχαηλίδου.

Η απευθείας σύνδεση με το σπίτι του ηθοποιού Γιάννη Μεντώνη (γνωστός ως «Φιρφιρής») έκρυβε μια έκπληξη για τους τηλεθεατές, αν και δυσάρεστη, καθώς ο ηθοποιός εδώ και έξι χρόνια είναι καθηλωμένος σε καροτσάκι λόγω μιας σπάνιας ασθένειας από την οποία και πάσχει. Δεδομένου μάλιστα ότι η κατάσταση της υγείας του κ. Μεντώνη δεν είχε κοινοποιηθεί προηγουμένως, οι τηλεθεατές πάθαμε ένα σοκ μπροστά στην εικόνα που αντικρίσαμε, ειδικά όσοι θυμούνταν τον ηθοποιό από παλαιότερες δουλειές του στο θέατρο και την τηλεόραση.

Καλεσμένος στο στούντιο ήταν και ο ηθοποιός Στάθης Ψάλτης, ο οποίος ευαισθητοποιήθηκε από την κατάσταση του κ.Μεντώνη και προσεφέρθη αμέσως να βοηθήσει κάνοντας ανοιχτή πρόταση στο ΘΟΚ για ανέβασμα θεατρικής περάστασης που θα περιοδεύσει σε όλη την ελεύθερη Κύπρο σε μία προσπάθεια οικονομικής στήριξης στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο άνθρωπος Γιάννης Μεντώνης, αλλά και ως ένδειξη τιμής στον ηθοποιό.

Παρών στο στούντιο ήταν και ο ηθοποιός Μιχάλης Μουστάκας που δήλωσε σοκαρισμένος καθώς δεν γνώριζε το πρόβλημα υγείας του ηθοποιού.

Από την πλευρά του ο κ. Μεντώνης δεν παρέλειψε να εκφράσει την απογοήτευσή του που «δεν με θυμήθηκε ούτε και μισός ηθοποιός» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «εκτός από την «Πομηλορού» (Δέσποινα Φοινικαρίδου)»., ενώ συγκινητική ήταν και η δήλωση θάρρους και αισιοδοξίας «είμαι εδώ και περιμένω, δεν χάθηκα».

«Εμείς χαθήκαμε» συμπλήρωσε και η Ελίτα και πέταξε το μπαλάκι στο ΘΟΚ, ο οποίος έπρεπε να ήταν, όπως είπε, και ο πρώτος που θα έπρεπε να ευαισθητοποιηθεί και να αναλάβει πρωτοβουλία.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι σήμερα είναι και η...μέρα του ηθοποιού.

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α