Η ΕΡΤ είναι εδώ

Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2010

Ποιός μάτιαξε το TV PLUS; ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ "ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΖΕΙΣ"!

Κοίτα να δεις! Πάνω που λέγαμε ότι η Τατιάνα Στεφανίδου θα είναι ένα καλό χαρτί για το TV PLUS, τελευταία στιγμή... Τατιάνα γιοκ!

Την Τατιάνα περιμέναμε, ο Ερμής Αραδίππου κόντρα στην ΑΕΛ μας βγήκε...

Λίγα λεπτά πριν από την έναρξη της πρεμιέρας της εκπομπής "ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΖΕΙΣ", το TV PLUS μάς ανακοίνωσε ότι θα προβάλει ζωντανά τον πιο πάνω ποδοσφαιρικό αγώνα. Για τη δε Τατιάνα ούτε λόγος. Ουδεμία ανακοίνωση που νας μας πληροφορεί για το δυσάρεστο: ότι δηλαδή λόγω τεχνικών προβλημάτων, η εκπομπή της κ.Στεφανίδου αναβάλλεται ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠ' ΑΟΡΙΣΤΟΝ !!!!!(όπως μας είπαν σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με το κανάλι πριν από λίγο).

Και ξέρουμε όλοι τι γίνεται όταν η Τατιάνα αγριεύει, έτσι;Αφού δε μας έκανε τη χάρη το PLUS, για πάρτε γεύση από την πρεμιέρα της εκπομπής του "ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΖΕΙΣ":
UPDATE: Τελικά τα "τεχνικά προβλήματα" ήταν η... απαγόρευση της κάλυψης του αγώνα ΑΕΛ-ΕΡΜΗ που επέβαλαν (!!!) οι οπαδοί της ΑΕΛ στην LTV, που είχε και τα δικαιώματα της τηλεοπτικής κάλυψης του ποδοσφαιρικού αγώνα. Τώρα πώς βρέθηκε το παιχνίδι να μεταδίδεται από το PLUS...Τι να πούμε; Μάλλον τα "τεχνικά" προβλήματα θα γίνουν λίαν συντόμως... "δικαστικά". Άντε, καλά ξεμπερδέματα, αλλά by the way η Τατιάνα δε φταίει σε τίποτα (και φυσικά και οι τηλεθεατές....)!


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α