Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2010

Να είχα χίλια μάτια όλους να σας βλέπω

Δεν μου φτάνουν δύο μάτια που έχω για να προλαβαίνω να βλέπω όλα τα κανάλια.

Τι γίνετε ρε παιδιά;;


5 σε 1 νοικοκυρεμένα εκεί στο ΣΙΓΜΑ. Ο λόγος για τις 5 διαφορετικές εκπομπές σε ένα στούντιο. (“ΤΟΜΕΣ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ”, “ΕΥΡΟΠΥΞΙΔΑ”, “ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ”, “ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ”, και “ΒΡΑΔΙΕΣ UEFA CHAMPIONS LEAGUE”)


ΨΗΛΟ ΓΑΖΙ” δουλεύεστε μόνοι σας αφού όσο σας έβλεπα, αυτό μου δίνατε να καταλάβω.

Ξυρίστικε το καταλάβαμε έλεος.


"KARIMBA" όπως λέμε ARLOUMPA;; Θέλω απλά να μου βρείτε μια διαφορά που έχει από το "ALLAN DALLON". Αν δεν μπορείτε να σας βοηθήσω. Το logo αριστερά επάνω.


Όταν ο συγγραφέας ενός μυθιστορήματος που έγραψε για την εισβολή του 74 σου λέει Νότιος Κύπρος και εσύ του λες πως δεν την λέμε έτσι τι να πω πλέον. Σου αρέσει Χριστιάνα μου να σου λένε “κατεχόμενα” ή “Τουρκοκρατούμενες περιοχές”;;;; Πήρες όμως την απάντηση από τον ίδιο, υπάρχει Βόρειος Ελλάδα και Νότιος Ελλάδα, Βόρειος Αφρική και Νότιος Αφρική.Άρχισε και το “ΦΟΝΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ” από εκεί που μας άφησαν πέρσι. Έχουν πολλές ακόμα τρύπες να κλείσουν στη σειρά και περιμένουμε με αγονία (όσοι το βλέπουν φυσικά) τις εξελίξεις και τους ρόλους των νέων ηθοποιών.Περιμένουμε ακόμη τις ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ:


ΓΥΜΝΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ” 22 Σεπτεμβρίου, ημέρα Τετάρτη στις 22:00 ΜΕΓΑ


ΛΙΜΝΗ” 23 Σεπτεμβρίου, ημέρα Πέμπτη στις 21:15 ΡΙΚ1


MYSTIFIER” 24 Σεπτεμβρίου, ημέρα Παρασκευή στις 21:20 ΑΝΤ1


ΑΛΛΟΥ ΞΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ” 27 Σεπτεμβρίου, ημέρα Δευτέρα στις 21:20 ΣΙΓΜΑ


ΠΑΤΑΤΕΣ ΑΝΤΙΝΑΧΤΕΣ” 27 Σεπτεμβρίου, ημέρα Δευτέρα στις 21:30 ΡΙΚ1


ΕΛΕΝΗ Η ΠΟΡΝΗ” 28 Σεπτεμβρίου, ημέρα Τρίτη στις 22:00 ΑΝΤ1


ΕΛΑ ΠΑΡΕ ΜΕ” 30 Σεπτεμβρίου, ημέρα Πέμπτη στις 21:20 ΣΙΓΜΑ


ΜΗΝΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ” 30 Σεπτεμβρίου, ημέρα Πέμπτη στις 22:15 ΣΙΓΜΑ


Από TVbook


tvbook@live.com


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α