Η ΕΡΤ είναι εδώ

Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2010

Το ίδιο σκοτεινό σκηνικό, η θεά Χριστιάνα, και η λατρεμένη!

Να μαστε και πάλι πίσω, όχι πως φύγαμε καθόλου αλλα λέμε τώρα. Το μυαλό μας ήταν πάντα εδώ και τα μάτια μας ήταν καρφωμένα στις επαναλήψεις των καναλιών όλο το καλοκαίρι. Αφού περάσαμε λοιπόν και αυτό το μαρτύριο, επιστρέψαμε απο τις διακοπές μας, και περιμένουμε να δούμε τι μας επιφυλάσσει η φετινή χρονιά. Πολλές κυπριακές παραγωγές, πολλοί ηθοποιοί εξ Ελλάδος, πολλά ριάλιτη, και πολλή ενημέρωση.

Ερώτηση: Ποια η διαφορά του Μεσημέρι και κάτι, του Πρωτοσέλιδου, και των δελτίων ειδήσεων του Σίγμα; Απάντηση: ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ. Στο ίδιο θεοσκότεινο σκηνικό, γίνονται όλες οι εκπομπές, με το βίντεο να παίζει απο πίσω τα ίδια ακριβώς πλάνα με το τάχα μου CNN, BBC κτλ (μιλάμε για ξεφτίλα). Το επόμενο στάδιο, είναι στο σκηνικό του Βουράτε Γειτόνοι, να γυριστεί και το "Ελα Πάρε με" (λες να έχει γίνει ήδη;)

Οι τότε Αλλαν Ντάλλων και οι τωρινοί Καρίμπα, στο ίδιο μοτίβο, με το ίδιο χιούμορ (;) και την ίδια ακριβώς μορφή εκπομπής, μας καλησπερίζουν απο την συχνότητα του Μέγα. Δεν μας παραξενεύει το γεγονός, αφού μετά την είσοδο της Χριστιάνας Αριστοτέλους στο Μέγα, δεν μπορούσε να λείψει και ο σύζυγος της (έχουν παντρευτεί ή ακόμα; συγχωρέστε με δεν γνωρίζω. Εγώ μια φορά προσκλητήριο δεν πήρα). Έτσι θα βλέπουμε τους Καρίμπες, δηλαδή τον Σωτηρέλλη και τον Ρούσο, να κάνουν ακόμη μια απόπειρα. Για να δούμε τί θα δούμε.

Όσο για την Χριστιάνα Αριστοτέλους, ένα έχω να πώ. Η γυναίκα το 'χει! Είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι. Φυσικά οι μόνοι που σίγουρα δεν χαίρονται με τίποτε, είναι τα παιδιά εκεί στον Δία, αφού είχαν το κορίτσι κάτω απο την στέγη τους, και το άφησαν να φύγει μέσα απο τα χέρια τους (για αυτό το θέμα θα ασχοληθούμε άλλη φορά). Σαν άλλη Μενεγάκη, αφου έχει πάρει και τον αέρα της εκπομπής, η Χριστιάνα Αριστοτέλους αποτελεί μια ασφαλή και ευχάριστη παρέα αφού η ζεστασιά που εκπέμπει στο γυαλί, είναι το δυνατό ατού της.

Πως μπορώ να μην αναφερθώ και στην Μέλανη Στέλιου την λατρεμένη, που αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της, και να ασχοληθεί με την βραδινή ζώνη (αυτήν την ρώτησε αν θέλει να ασχοληθεί μαζί της;). Σε μια κυπριακή έκδοση του "Πάμε πακέτο", με τον τίτλο "Μήνυμα αγάπης", ετοιμάζετε να μας καταπλήξει. Παρόλο που δεν έχουμε δει τίποτα ακόμη απο την εκπομπή, αν κρίνουμε απο τον σκηνοθέτη της, τον Νικόλα Κουμίδη (ο σκηνοθέτης της Αίγιας Φούξια), η εκπομπή πιο πολλή γέλιο θα βγάζει μάλλον παρα συγκίνηση. Ίδωμεν!

ΤΗΛΕΦΤΥΑΡΙ

αν θέλετε να μοιραστείτε κάτι μαζί μας στο:
tileftiari@live.com

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α