Η ΕΡΤ είναι εδώ

Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2010

ΩΡΑ ΓΙΑ ΖΑΠΙΝΓΚ! ΚΑΡΙΜΠΑ - ΥΠΝΟΣ ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ 2

Τί το ήθελα ψες να ανοίξω την τηλεόραση; Δεν έπαιρνα κανένα dvd καλύτερα; Πέφτω που λέτε ψες πάνω στο ζάπινγκ που έκανα, στο ΚΑΡΙΜΠΑ, με το γνωστό δίδυμο Σωτηρέλλης Ρούσσος. Αφού δεν είχε και τίποτα ενδιαφέρον εκείνη την ώρα, (το Σίγμα έπαιζε για πεντηκοστή επανάληψη τη σειρά "Θα σε δω στο πλοίο") είπα να του δώσω μια ευκαιρία. Τί το ήθελα! Μια εκπομπή που σε τίποτα δεν διαφέρει απο το "Αλλαν Ντάλλων" εκτος απο το λογότυπο πάνω αριστερά. Αυτό όμως που με ενόχλησε ήταν άλλο. Πόση εμπάθεια ρε παιδιά! Εμένα και όλους εμας τους τηλεθεατές, δεν μας ενδιαφέρει αν εσείς φύγατε απο το Σίγμα, και θέλετε να βγάλετε τα απωθημένα σας στο γυαλί. Εμείς απλά θέλουμε να περνάμε ευχάριστα τα βράδια μας. Πως αλλιώς να εξηγήσω το γεγονός οτι απο τα 20 βίντεο που έπαιξε η εκπομπή, τα 15 είχαν να κάνουν με εκπομπές του Σίγμα; Δεν λέω κι αυτούς τα τραβάει ο οργανισμός τους με τα διάφορα κουφά που μας προσφέρουν, αλλα κι εσείς, δεν πάτε πίσω. Και επιτέλους, σας ικετεύω δηλαδή, καταλάβετε οτι αστεία τύπου "ο καλαμαράς που φακκά η γλώσσα του, και δεν μπορεί να μιλήσει κυπριακά" δεν προκαλούν ούτε καν χαμόγελο, πόσο μάλλον γέλιο.

Προσπάθησα πάρα πολύ να το δω διαφορετικά το θέμα, αφού εκπομπές τέτοιου στυλ (Θέμος, Ράδιο Αρβύλα, Ψιλό γαζί) μου αρέσουν ιδιαίτερα, αλλα δεν μου άφησαν περιθώρια. Η εμπάθεια ήταν τόσο εμφανή, που ενοχλήθηκε ακόμα και ο απλός τηλεθεατής που δεν έχει σχέση με τα κανάλια. Πόσο Δημόπουλο να δούμε ρε παιδιά, λες και η τηλεόραση είναι τέλεια και ήρθε ο Δημόπουλος να την καταστρέψει. Κι αν νομίζεται οτι τα λέω αυτά επειδή έχω την όποια συμπάθεια για τον Δημόπουλο, απεναντίας, του τα χω και αυτού μαζεμένα, που την έχει δει Αυτιάς και Αρναούτογλου μαζί. Αν τον δώ και σε βραδινή εκπομπή, θα αυτοπυρποληθώ!

ΤΗΛΕΦΤΥΑΡΙ

αν θέλετε να μοιραστείτε κάτι μαζί μας στο:
tileftiari@live.com

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α