Η ΕΡΤ είναι εδώ

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΩΡΑ ΓΙΑ ΖΑΠΙΝΓΚ! Ο Σπύρος Σούλης και ο Κόκος ο πυροσβέστης

Και εκεί που έλεγα οτι τα έχω δει όλα με τα κυπριακά κανάλια, ξεπροβάλει μπροστά στα απορημένα μου μάτια κι αυτό. Έβλεπα που λέτε στο Σίγμα το "Άλλαξε το". Αυτή την εκπομπή με τον Σπύρο Σούλη, που ο κάθε εισοδηματίας, βλέπει να γίνονται αυτά που δεν πρόκειται να καταφέρει να φτιάξει ο ίδιος στο δικό του σπίτι. Και παίρνω που λέτε το τηλεχειριστήριο (ναι το ριμοτ κοντρόλ) για το γνωστό μου ζάπινγκ. Απο το Σίγμα και τον Σπύρο Σούλη στο "Άλλαξε το", πέφτω στον Αντ1 και πάλι με τον Σπύρο Σούλη, στο "Με το δεξί" (μια φορά, είτε με το δεξί είτε με το αριστερό, η εκπομπή η ίδια είναι). Αφού παίζετε την ίδια ώρα και οι δυο σας την ίδια εκπομπή με τον ίδιο παρουσιαστή και απλά διαφορετικό τίτλο, τότε απο προγραμματισμό πάτε περίφημα.


Και εκεί που λέω, τυχαίο θα είναι, απλά έτυχε. Λέτε να ήτανε όπως εκείνο το πρωινό που είδαμε την Μενεγάκη απο το ΡΙΚ και απο το Σίγμα την ίδια ώρα σε απευθείας σύνδεση; Μπά δεν νομίζω. Αυτή την φορά σκέφτηκα τυχαίο θα ήταν. Έλα όμως που ήταν μην γίνει η αρχή. Αυτή η κωμική σειρά πως την λένε, (με τα σκετσάκια, σάτυρες, ανέκδοτα κτλ) την παίζει ο Αντ1 με τίτλο "Τα σκερτσάκια", και το Σίγμα με λίγη ώρα διαφορά, με τίτλο "Τα σφηνάκια". Μιλάμε για την ίδια εκπομπή, με τους ίδιους ηθοποιούς, και το μόνο που αλλάζει είναι ο τίτλος της. Εγώ τώρα τί να πω; Δεν υπάρχουν άλλες εκπομπές ρε παιδιά; Ας κάνει και το Μέγκα την "Γεωργία την Πόρνη" με την ίδια πρωταγωνίστρια που έχει ο Αντ1, να τελιώνουμε!


Κάτι που ξέχασα να πώ στην προηγούμενη μου δημοσίευση έχει να κάνει και πάλι με την εκπομπή (;) "Καρίμπα", και το σόκ που έπαθα οταν άκουσα απο αέρος, την λέξη "η βίλλα". (και δεν μιλάμε για το σπίτι). Πόσο χυδαίοι ακόμα θα γίνεται έχω πολύ περιέργεια να δω. Αυτή η αρχή ραδιοτηλεόρασης τί κάνει; Dvd βλέπει πάλι;


Πάνω στο ζάπινγκ έπεσα και πάνω στη σειρά "Τρείς κι ο Κόκος", με τα πρώην "κοπέλια" Σμάραγδο Κλεοβούλου και Κώστα Βήχα, τον πρώην Ρίκκο Μάππουρο Γιώργο Ζένιο, και τον Κούλλη Νικολάου "ρε Σαβή ρε αρφέ μου". (Εδώ ανοίγω μια παρένθεση, επειδή θυμήθηκα αυτή την τραγική διαφήμιση με τον Κούλλη Νικολάου να κάνει τον φοιτητή πυροσβέστη αν είναι δυνατό. Και δεν μας έφτανε που τον βλέπαμε στην τηλεόραση, βάλανε και την εφηβική του φάτσα και σε αφίσες στους δρόμους, λυπηθείτε μας!) Και επιστρέφω στην σειρά, που απο το λίγο που είδα, δεν έχει τίποτα να προσφέρει, με ενα παλιομοδίτικο χιούμορ, φτωχό σενάριο, και θυμίζει παραγωγές περασμένης δεκαετίας.


Και για να μην ξεχνιόμαστε, εκεί στον Αντ1, όταν κάνετε σποτάκι με τα θέματα του δελτίου σας το βράδυ, φροντίστε να κλείνετε το μικρόφωνο, δεν είναι ανάγκη να ακούμε τες συζητήσεις και τα κουτσομπολιά των δημοσιογράφων σας. Ρόμπα γίνατε πάλι.

γράφει το:

ΤΗΛΕΦΤΥΑΡΙ


αν θέλετε να μοιραστείτε κάτι μαζί μας στο:
tileftiari@live.com

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α