Η ΕΡΤ είναι εδώ

Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2010

EUROVISION-οπώριασε!

Ήρθε το Φθινόπωρο, ήρθε και η EUROVISION!

Όσοι δε το χαμπαριάσατε, πριν από λίγη ώρα η Κύπρος επέλεξε τον τραγουδιστή που θα μας εκπροσωπήσει στη EUROVISION! Ναι, καλά διαβάσατε!
Πρόκειται για τον Χρήστο Μυλόρδο, έναν από τους συμμετέχοντες στην τελική φάση της εκπομπής του ΡΙΚ "PERFORMANCE", για τον οποίο το σχόλιο του κ. Κακογιάννη ήταν ότι: "εάν είσαι εσύ που θα μας εκπροσωπήσεις στον διαγωνισμό της EUROVISION του 2011, πρέπει να φτιάξουμε τα αγγλικά σου". Τέλεια!

Ε, μέχρι τον Μάιο έχουμε ακόμη πολύυυυυυυυυ καιρό μέχρι να μάθουμε στον Χρήστο να τραγουδάει σε ξένες γλώσσες....
(αν και είχε πολύ καλύτερούς του τη συγκεκριμένη βραδιά που έμειναν άφωνοι στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Βλέπετε το κοινό είχε τον πρώτο και μοναδικό λόγο στην επιλογή του εκπροσώπου μας για τον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό). Είδατε γιατί πρέπει να προνοεί κανείς;

Προς τι όμως αλήθεια η τόση βιασύνη; Ε, προφανώς ο κ. Θεμιστοκλέους, ο γενικός διευθυντής του ΡΙΚ, που τίμησε και με την παρουσία του το μοναδικό show στην κυπριακή (και όχι μόνο) τηλεόραση που αναγνωρίζει και "βιάζει" την τέχνη (ε, μα έλεος κ. Νεοκλή μου με τούτην την "τέχνη", λεπτό δεν την άφησες ήσυχη!) όσο κανένα άλλο, και βρισκόταν εκεί για να βραβεύσει τις χορεύτριες ως "πατέρας μπαλαρίνας", όπως μας είπε, βιάζεται που λέτε να παντρέψει την μπαλαρίνα του (πηγαίνετε στης Δρακούνας εδω και κάντε κλικ στο: Ανδρέας-Christie ) και έτσι έπρεπε σιγά σιγά ο άνθρωπος να ξεμπερδεύει με το ένα show για να πάρει σειρά και το άλλο! Όσοι χάσατε το ένα, ακόμη προλαβαίνετε για το άλλο, που λέει και η Δρακούνα...

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α