Η ΕΡΤ είναι εδώ

Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2010

Σε ποιόν έστειλε τα φιλιά του πρωί πρωί ο Δημόπουλος;

Κεφάτος και ορεξάτος ο Παναγιώτης Δημόπουλος είναι κάθε πρωί και πραγματικά είναι αυτός που χαίρονται να βλέπουν οι τηλεθεατές.

Σήμερα όμως ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος για ακόμη ένα λόγο και αυτός δεν είναι άλλος από τις πολύ καλές κριτικές που δέχθηκε από τους τηλεκριτικούς, τους οποίους και χαιρέτισε! Μάλιστα ιδιαίτερη μνεία έκανε στον Μαρίνο Νομικό στον οποίο έστειλε τα φιλιά του (ναι, φιλιά, ο Δημόπουλος, πού σαι Φρίντα του "Παρά πέντε") πειράζοντας την Κωνσταντίνα Ευριπίδου για τα πόδια της μετά από τα πετυχημένα σχόλια του Μ.Νομικού για την πρεμιέρα της εκπομπής στη στήλη του στο "CAPUCCINO" της εφημερίδας "Πολίτης".

Τι είπε ο Μαρίνος; Κάντε κλικ για zoom στις εικόνες πιο κάτω για να μάθετε (όσοι βέβαια παραλείψατε να πάρετε το περιοδικό, που δεν έπρεπε γιατί ο Μαρίνος είδε όλες τις πρεμιέρες -ήρωας, ήρωας!!!!- και τα σχόλιά του απλώς μας θύμισαν τις μεγάλες στιγμές που ζήσαμε με τον "ΤΗΛΕΒΟΑ" του στο "Φ". Κι άλλα τέτοια να διαβάζουμε!!!)


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α