Η ΕΡΤ είναι εδώ

Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ...ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΕΛΕΝΗ!

Ο ΠΑΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΑΛΛΑ....ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΞΙΝΙΖΕΙ!

"Ο παλιός είναι αλλιώς" ακούγαμε στο trailer του "ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ".

Τελικά, κάτι ήξεραν στον alpha όταν ετοίμαζαν το trailer της εκπομπής, ότι δηλαδή θα πάρει όλους η μπάλα της λιτότητας και των περικοπών, ακόμα και το "παλιό καλό κρασί" που λέγεται Ελένη Μενεγάκη, αλλά έχει κιόλας αρχίσει να ξινίζει.

Η Ελένη πιο "κουμπωμένη" και "μαζεμένη" από ποτέ, από τότε που ξεκίνησε τις εκπομπές της στον ALPHA, μας καλημέρισε και μας έστειλε την αγάπη της (και μεις σε αγαπάμε Ελένη μου) καθιστή (!) στο ίδιο πλατό -σε μας εδώ στην Κύπρο μάλιστα υποσχέθηκε και επίσκεψη, καλά κάθε χρόνο αυτό μας λέει, συνηθίσαμε...- λες και είχαμε να τη δούμε από χθες το μεσημέρι! Ούτε πυροτεχνήματα ούτε γκλαμουριές ούτε μπαλόνια να πέφτουν σε μια θριαμβευτική είσοδο της παρουσιάστριας όπως γινόταν τις άλλες χρονιές.

Κάθε χρόνο η Ελένη παρουσιάζεται και πιο κουρασμένη και όσες αλλαγές και αν προσπαθεί να επιφέρει είτε για να προσαρμοστεί στις δύσκολες χρονιές που ζει ή Ελλάδα -οικονομική κρίση-, όπως μας είπε η ίδια, είτε στα νέα τηλεοπτικά δεδομένα -infotainment και Καραμεροχαριτάτοι-, όπως λέμε εμείς, έχουμε την εντύπωση ότι μπάλα θα παίξουν και φέτος άλλοι, με την Ελένη να ακΈντοναολουθεί "αγκομαχώντας" ή και να μην μπορεί να ακολουθήσει καθόλου.

Η Ελένη χρειάζεται κάποιον που να την κάνει να γελά, κάποιον σα τη Ζαρίφη ή τον Μουτσινά, που θα είναι πάλι μαζί της κάθε Τρίτη και Πέμπτη. Όταν γελάει αυτή, γελάμε και μεις. Διότι τον εαυτό της πουλάει και όχι τίποτε άλλο. Μόνο έτσι θα κάνει παιχνίδι.

Διαφορετικά όταν προσπαθείς με το στανιό να κάνεις αυτό που κάνουν και οι άλλοι τη στιγμή μάλιστα που δε σου ταιριάζει και δεν είσαι εσύ, ε δε θέλει και πολύ το ίδιο το προϊόν να σε βγάλει από μόνο του εκτός....


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α