Η ΕΡΤ είναι εδώ

Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου 2010

Άρχισαν τα όργανα

Όπως είδατε άρχισαν τα όργανα αλλά δυστυχώς κάποια ξέχασαν να τα κουρδίσουν και φυσικά μιλάω για την "TOP" πρωινή εκπομπή “ΚΑΛΗΜΕΡΑ”, καλός ο Παναγιώτης που συνεχίζει ορεξάτος από το “ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ” ωραία και γλυκιά εμφάνιση η Δήμητρα, τον άλλο (Γιώργο) τι τον θέλετε(;) για να κάνει παρέα με την άλλη (Κωνσταντίνα);;;;;;;

Τα όργανα ήχησαν και για τον Νικήτα Κυριάκου στην νέα του εκπομπή “ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ” αν και ο τίτλος καμία σχέση με την εκπομπή. Εγώ πιστεύω έπρεπε να λέγετε “ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ”, είμαι περίεργος να δω πότε θα μπει στο στούντιο της εκπομπής και ο Χρύσανθος.

Νικήτα ξανά πες μας τους τίτλους μήπως τους ξεχάσαμε.

Και τώρα η Χριστιάνα μας που τα όργανα παίζουν από πέρσι “ΓΙΑ ΣΕΝΑ” δηλαδή, “τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου”. Αλλάξαμε όμως λίγο το στούντιο μην μας πουν και χωρίς άποψη τη νέα σαιζόν, έτσι στο Barbie στούντιο πλέον και όχι με κοινή πολυθρόνα ξεκινήσαμε.

Το όργανο που ποτέ δεν ακούγετε. Στη παλιά εκπομπή που ήσουν έκανες τη “γλάστρα” και απλά συμφωνούσες με την παρουσιάστρια, τώρα τι κάνεις το "βάζω";;;

Απλά για να καταλάβω, πόση ψωνάρα μπορεί να υπάρχει σε έναν άνθρωπο;;;

Τι, δεν άκουσα;;

Ναι Μάρκο, για σένα λέω δεν περίμενα να το καταλάβεις από μόνος σου.

Αυτά για αρχή αφού ακόμη δεν άρχισαν όλα τα όργανα. Έπεται συνέχεια

Καλή σαιζόν να έχουμε!!

Από TVbook

tvbook@live.com


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α