Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2010

ΩΡΑ ΓΙΑ ΖΑΠΙΝΓΚ! Ο μάγος Τοκαρής, ο ρόζ πάγκος και η γιορτή του ΌΧΙ!

Με γρήγορους ρυθμούς γυρίζονται τα επεισόδια της εκπομπής «Μήνυμα αγάπης», (λες και έχει κανένα που ανυπομονεί να την δει και τον καθυστερούμε) και από ότι μαθαίνουμε, θα είναι μια από τα ίδια. Η Μέλανη Στέλιου, ως άλλη Βίκυ Χατζηβασιλείου, δεν στέλνει πακέτα, αλλα μηνύματα αγάπης, όπως η ίδια θέλει να λέει θέλοντας να αποφύγει την σύγκριση με την άλλη εκπομπή. Μια σύγκριση που είναι μεν αναπόφευκτη, αλλα όπως μαθαίνουμε, εδώ πρόκειται για μια κακή αντιγραφή. Η εκπομπή, που φιλοξενείται στο στούντιο της Ελίτας, ασχολείται κυρίως με ευχαριστίες και όχι τόσο με εξεύρεση συγγενών και φίλων, όχι επειδή δεν θέλουν την σύγκριση, αλλα για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχουν την ικανότητα, την εμπειρία, και το ανάλογο μπάτζετ για κάτι τέτοιο. Εμείς θα περιμένουμε την πρεμιέρα στις 30 Σεπτεμβρίου, και θα επανέλθουμε.


Ξεκίνησε δειλά δειλά και το Get on stage, και από το λίγο που είδαμε κάνοντας ζάπινγκ, έχει κάποιο ενδιαφέρον, όχι λόγω σκηνικών, κριτικής επιτροπής ή κάτι άλλο, αλλα λόγω των κύπριων υποψηφίων που λαβάνουν μέρος. Ένα τάλεντ σόου, που θα κινηθεί στα ίδια νούμερα με πέρυσι, αφου οι νέες προσθήκες δεν φαίνονται αρκετές να δώσουν αυτό το κάτι παραπάνω. Οφείλω να ομολογήσω όμως ότι χίλιες φορές να βλέπουμε τις ακροάσεις για την επιλογή, παρα τις φτωχές ζωντανές εκπομπές από το κατάμαυρο Παβίλιον, με τις καρέκλες γύρω γύρω από την σκηνή, σαν γιορτή δημοτικού σχολείου για την επέτειο του «ΌΧΙ».


Ξεκίνησε και ο τρίτος κύκλος του «Σε φόντο κόκκινο», και φάνηκε ότι θα συνεχίσει από εκεί που έμεινε. Η είσοδος νέων ηθοποιών θα βοηθήσει τα νούμερα της εκπομπής να ανέβουν ακόμη περισσότερο, αφου τόσο ο Μπουγιούρης αλλα και η Ελένη Φιλίνη θα δώσουν μια άλλη νότα. Όσο για την είσοδο του Κασκαούνια με το γιό του στην σειρά, η πρώτη σκέψη που μου ήρθε στο μυαλό ήταν «Πού κολλουν;». Το τραγελαφικό της υπόθεσης όμως ήταν άλλο. Ενώ ο «Φίλιππος» στο τέλος του 2ου κύκλου, είχε μπεί στο σπίτι όπου έγινε η έκρηξη, και για ολόκληρο καλοκαίρι νομίζαμε ότι ήτανε νεκρός, τον βλέπουμε από το πρώτο κι όλας επεισόδιο, να είναι μια χαρά, κρατώντας απλά ένα μπαστούνι. Ούτε την παραμικρή γρατζουνιά, ούτε κάν ένα μικρό κάψιμο, ένα έγκαυμα κάτι τελοσπάντων. Τι να πούμε. Τέτοια θαύματα, μόνο ο Τοκαρής κάνει.


Ρε παιδιά εκεί στο ΡΙΚ, πολύ καλό γούστο έχετε τι να σας πώ. Μιλάω φυσικά για το πλατό του «Επτά δέκα», που έχει ένα κόκκινο καναπέ, ένα τεράστιο ρόζ πάγκο (αν είναι δυνατό) σε ένα σκηνικό με λίγο κίτρινο, λίγο πράσινο, λίγο μπλέ, και λίγο καρροττί. Εκεί χρειάζεστε στα σίγουρα ένα «Στούντιο απ’ την αρχή». Οσο για την παρέα που έχει μεγαλώσει, φαίνετε ότι τα πάνε μια χαρά μεταξυ τους, και έχει δέσει το γλυκό. Το θέμα είναι να δούμε αν τρώγεται.

γράφει το:

ΤΗΛΕΦΤΥΑΡΙ


αν θέλετε να μοιραστείτε κάτι μαζί μας στο:
tileftiari@live.comShare/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α