Η ΕΡΤ είναι εδώ

Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Δημόπουλος και τα...φωνητικά του!

Τη νέα περίοδο τηλεοπτικών προγραμμάτων εγκαινίασε σήμερα πρωί πρωί ο Παναγιώτης Δημόπουλος που ξεκίνησε φουριόζος στο «Πρωτοσέλιδο», ευχόμενος σε όλους τους συναδέλφους του, ακόμη και στους «αντιπάλους» του –διότι κατά βάθος αγαπιούνται και δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν-, καλή τηλεοπτική χρονιά.

Αφού αστειεύτηκε ως συνήθως με τη Νάτασσα Ευριπίδου για το ότι αυτή τη χρονιά θα πλαισιώνεται κι από δεύτερη Ευριπίδου (βλ. Κωνσταντίνα Ευριπίδου στο «Καλημέρα»), διάβασε τα πρωτοσέλιδα, που, όπως μας είπε, από φέτος θα βλέπουμε και στο μεγάλο video wall από πίσω –αυτή είναι σα να λέμε η λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά στην ανάγνωση των πρωτοσέλιδων και όχι ο σχολιασμός του παρουσιαστή– και αφού δέχτηκε τις παρατηρήσεις του Αβέρωφ Νεοφύτου επειδή δήλωσε ότι θα θιχτεί η εθνική του υπερηφάνεια σε περίπτωση ιδιωτικοποίησης των Κυπριακών Αερογραμμών, μας είπε ότι θα πάει να αλλάξει και: «θα κατεβώ κάτω στο σαλονάκι».
Και κάπως έτσι βρέθηκε ο Δημόπουλος παρέα με τα...φωνητικά του όπως θα μπορούσε να πει κανείς για την Κωνσταντίνα Ευριπίδου, που υποτίθεται συμπαρουσιάζει την εκπομπή με τον Δημόπουλο και λέμε υποτίθεται διότι η κοπελιά ούτε καν συμπλήρωνε στην πρεμιέρα τον παρουσιαστή, απλώς επαναλάμβανε τις τελευταίες του φράσεις, λες και έκανε φωνητικά σε τραγούδι!!! «Αυτό είναι ό,τι καλύτερο για τα νεογνά» να λέει ο Δημόπουλος, που τελικά δεν προσβλήθηκαν από τον ιό της σαλμονέλας, «ό,τι καλύτερο» να λέει ξανά και η Κωνσταντίνα!

Πιο γλυκιά και ευχάριστη παρουσία της εκπομπής η Δήμητρα Μακρυγιάννη, που έχει και μια εμπειρία στην tv οπότε ήξερε και στην κάμερα μπροστά πώς να στηθεί το κορίτσι, σε αντίθεση με την συμπαρουσιάστρια, και δύο λόγια να συντάξει καλύτερα και να κάνει και καμιά ερώτηση της προκοπής στους καλεσμένους Λώρη και Χριστιάνα – διότι εμείς στο SIGMA αναγνωρίζουμε τις καλές δουλειές απ’ όπου και αν προέρχονται, όπως μας είπε ο Δημόπουλος, αλλά καλύτερα να το έλεγε αυτό για τον εαυτό του-.
Εκτός από τη Δήμητρα, έκπληξη αποτέλεσε και ο νέος μάγειρας της εκπομπής που έκανε το ένθετο της μαγειρικής πιο ευχάριστο μαζί με τη βοήθεια του Δημόπουλου, της Δήμητρας και του «βρομόσσιυλου» της!


Το «πάνελ» της εκπομπής συμπληρώνει ο «εθνικός κουτσομπόλης», η παρουσία του οποίου χρειάζεται τόσο όσο και οι ερωτήσεις που κάνει, του τύπου «μπορεί μια ογδοντάρα να φορέσει κάτι που θα έβαζε και μια εικοσάχρονη;» στο σχεδιαστή μόδας Παντελή Μήτσου... Από μία άλλη άποψη βέβαια, πώς θα μαθαίναμε διαφορετικά ότι η είδηση για τη σχέση Χατζηγιάννη–Μακρυπούλιας δεν είναι μούφα από τη στιγμή που φιλικό πρόσωπο την επιβεβαιώνει, αν δεν ήταν ο Γιώργος Μιχαήλ;

Όσο για τον Δημόπουλο, ήταν πολύ άνετος και χαλαρός και ήταν φανερό ότι έβαλε το χεράκι του και στη θεματολογία της εκπομπής αφού αυτή δεν είχε καμία σχέση με αυτήν του «Καλημέρα» της Μελενεγάκη. Ανάλαφρα θέματα και συνεντεύξεις κυλούσαν γρήγορα και ευχάριστα και εναλάσσονταν με σοβαρές ειδήσεις που... δήθεν έτρεχαν, αλλά θα μπορούσαν και να περιμένουν. Ε, για να μη ξεχνάμε και το infotainment... Να υποθέσουμε ότι και τα ιατρικά θέματα και οι διατροφές με την Ελένη Αντρέου ανήκουν στο παρελθόν; Εδώ που τα λέμε, εδώ δεν αναφέρθηκαν καλά καλά στην προκάτοχό τους, στη θεματολογία θα κολλούσαν;

Με λίγα λόγια, αν ο Δημόπουλος διατηρήσει και στη συνέχεια της σεζόν αυτόν τον αυθορμητισμό του ως στοιχείο που τον χαρακτηρίζει ως παρουσιαστή και δεν ξεφύγει «στήνοντας αυθόρμητες εκπομπές» για σκοπούς τηλεθέασης -άλλωστε και η σημερινή εκπομπή ήταν, όπως παραδέχτηκαν, αποτέλεσμα αρκετών προβών- δε θα λέει «καλημέρα» που να την ακούει μόνος του όπως κάποιοι άλλοι.

Όσο για το μέλλον της επίδοξης παρουσιάστριας Κωνσταντίνας Ευριπίδου, αν κρίνουμε από αυτό που είδαμε στην πρεμιέρα, είναι μάλλον αβέβαιο...

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α