Η ΕΡΤ είναι εδώ

Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2010

ΩΡΑ ΓΙΑ ΖΑΠΙΝΓΚ! Don't do it Aντ1! Να και την Ελίτα!

Άντε σιγά σιγά να φεύγουμε απο τις επαναλήψεις! Τί τα διαφημίζεται και τα ξανά διαφημίζεται; Στην πίστα θα φανεί ο καλός ο "χορευτής". Ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα και η Ελίτα Μιχαηλίδου, μέσα σε ένα νέο σκηνικό, με τους λευκούς καναπές και την ίδια να κάθετε στον κόκκινο "θρόνο" της (το στέμα έλειπε), να προσπαθεί να αλλάξει ύφος στην εκπομπή της, και να την κάνει πιο κουτσομπολίστικη. Καλεσμένη είχε την Φλώρα Θεωδόρου (την πρώην του Χρίστου Δάντη. Όσο και να μην το θέλει η ίδια, απο εκεί την μάθαμε πώς να το κάνουμε). Σε μια ανούσια εκπομπή, που δεν είχε ούτε αρχή ούτε τέλος, που το κύριο της θέμα ήταν μια γυναίκα που χώρισε! Τί πρωτότυπο! Το μόνο που έσωσε κάπως την εκπομπή, ήταν το νέο σκηνικό, που έδινε μια άλλη νότα. Αν και απο αυτά που μαθαίνουμε, το ίδιο σκηνικό θα χρησιμοποιεί και η Μέλανη Στέλιου για το δικό της "Μήνυμα αγάπης", με μερικές μικρές αλλαγές. Γιατί δεν βγάλατε και το "Καλημέρα" απο εκεί; Ποιο φτηνά θα σας ερχότανε!

Ξέρετε γιατί η πρωινή εκπομπή του ΡΙΚ έχει σαν τίτλο το "Επτά με δέκα"; Επειδή ο κάθε τηλεθεατής, μπορεί να την παρακολουθήσει απο επτά μέχρι δέκα λεπτά το πολλή! Τόσο περίπου άντεξα να παρακολουθήσω κι εγώ σήμερα το πρωί. Αλλά το σκηνικό με τις ηλεκτρικές πρίζες στον τοίχο, να φαίνονται πρώτο πλάνο, είναι κάτι που δεν είχα ξανα δεί αυτό να λέγεται.

Και εκεί που λέγαμε οτι οι αντιγραφές απο το εξωτερικό, θα σταματήσουν, έρχεται και ο Αντ1 με το "Mystifier". Πρόκειται για μια εκπομπή, με τον Νεόφυτο Χαραλαμπίδη, γνωστό απο το πέρασμα του στον "Διάδοχο του Γιουρι Γκέλερ" (Dont do it phedon!). Σε γενικές γραμμές θα κάνει κάτι παρόμοιο με τον Criss Angel, ο οποίος γυρίζει στους δρόμους της πόλης και κάνει τα δικά του μαγικά τρίκς και τα δικα του illusions στους περαστικούς. Δεν λέω καλή η ιδέα, αλλα για τους λάτρεις του διαδικτύου και των συνδρομητικών καναλιών, κάτι σαν ξανα ζεσταμένο φαγητό μου ακούγεται. Θα καταφέρει ο Νεόφυτος να μας δώσει αυτό το κάτι διαφορετικό; Ή θα τον φάει κι αυτόν η AGB; Ρε Νεόφυτε το σκέφτηκες καλά; Αν όχι, μην το κάνεις καθόλου. Dont do it Phedon!

ΤΗΛΕΦΤΥΑΡΙ

αν θέλετε να μοιραστείτε κάτι μαζί μας στο:
tileftiari@live.com

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α