Η ΕΡΤ είναι εδώ

Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2010

Η σειρά από την πρεμιέρα φαίνεται: ΓΥΜΝΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ

Ποιός είπε ότι οι Άγγελοι είναι γυμνοί; Όχι, καθόλου.

photo: www.tvsoup.com.cy

Μια χαρά τους έντυσε η Δέσποινα Ολυμπίου με τη φωνή της (στο πολύ ωραίο τραγούδι των τίτλων της σειράς), η Άνδρη Πολυδώρου με το σενάριο και τους όμορφους διαλόγους της, στους οποίους τιμάται η ιδιαίτερα η κυπριακή ντοπιολαλιά – είναι μάλλον ευλογία που η σειρά έχει για σεναριογράφο την ίδια τη συγγραφέα του βιβλίου στο οποίο και βασίζεται (σημ. στο βιβλίο «Μεσημβρινή Παράσταση»)-, τους έντυσε ο σκηνοθέτης (Σπύρος Μιχαλόπουλος «Βέρα στο δεξί», «Έρωτας», «Πολυκατοικία», «Επτά Κλειδιά» -διαδικτυακή σειρά- κ.α.) με τα ωραία πλάνα του, οι ηθοποιοί με τις καλές τους ερμηνείες (ξεχωρίσαμε αυτήν της Βαλεντίνας Σοφοκλέους και της Άννας Μονογιού, αν και δεν τους έχουμε δει όλους στην πρεμιέρα) και όλοι όσοι εργάζονται για την πρώτη δραματική σειρά που γυρίζεται για λογαριασμό του MEGA Κύπρου και αν κρίνουμε από τη μικρή γεύση που πήραμε από την πρεμιέρα, θα είναι και πετυχημένη -διότι φέτος ο Χουλιάρας δεν αστειεύεται...-.

Εντάξει. Και πολύ ψεύτικες γροθιές είδαμε και αίμα που ποτέ δεν κύλησε και κορίτσια να μιλούν χωρίς να ακούγονται καθόλου και παρολίγον σαρδάμ με τη σκηνή να συνεχίζεται κανονικά. Το θέμα όμως είναι ότι υπάρχει καλή διάθεση. Όλα τα άλλα συμβαίνουν και στις καλύτερες των σειρών και διορθώνονται. Από την άλλη οι σωστές ενδυματολογικές επιλογές και οι ορθές τοποθεσίες των γυρισμάτων αναδίδουν την ατμόσφαιρα της δεκαετίας του 70 κατά την οποία λαμβάνουν χώρα τα γεγονότα.

Μια νεαρή αθώα κοπέλα (Κρίστη Παπαδοπούλου, συμπαθητική η ερμηνεία της πρωτοεμφανιζόμενης ηθοποιού) φθάνει από το χωριό στην πόλη για να συνεχίσει το σχολείο και παγιδεύεται στους σκοτεινούς δρόμους της πορνείας. Αν θέλετε να ακολουθήσετε την πορεία της, δεν έχετε παρά να συντονιστείτε με το MEGA κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 22.00.


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α