Η ΕΡΤ είναι εδώ

Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ επέστρεψε στο SIGMA


Δε μιλάμε βέβαια για τον Έκτορα Μποτρίνι!

Ο λόγος για την Ελένη Αντρέου και τις διαφάνειές της που επέστρεψαν στο "ΚΑΛΗΜΕΡΑ" του SIGMA για να μας υπενθυμίσουν δυστυχώς ότι άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς.
Για την ώρα ο Δημόπουλος περιορίζεται στο να ειρωνεύεται κάποτε κάποια θέματα της εκπομπής ή κάποια γραφικά-σκηνοθετικά κατάλοιπα από το "Καλημέρα" της Μελενεγάκη, όπως τις "κάρτες με τα λουλουδάκια", στο πλαίσιο του αυτοσαρκασμού του για την παρουσία του σε μια κόντρα εκπομπή για τον ίδιο, αλλά αυτό είναι που θέλει να δει και ο τηλεθεατής, τον Δημόπουλο σε μία εκπομπή που είναι στα δικά του μέτρα και όχι τον ίδιο να προσπαθεί να μπει στα καλούπια του "πρωινάδικου". Παναγιώτη, ακόμη αναμένουμε τη διαφορά!
Την ίδια ώρα ένας άλλος "διατροφικός εφιάλτης" ξύπνησε και τους "απέναντι", οι οποίοι δίνουν τις συμβουλές τους για σωστή διατροφή στους αποδήμους μας αφού, αν κρίνουμε από τα τηλεφωνήματα που δέχονται στην εκπομπή, μόνο αυτοί τους παρακολουθούν!
Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α