Η ΕΡΤ είναι εδώ

Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010

VIDEO ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗ ΦΑΙΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ!

Με αφορμή την αποχώρηση της Βάνας Μπάρμπα από το "πρωϊνό mou" και για να καθησυχάσουμε το δίδυμο Σκορδά-Λιάγκα για αυτό που τους συνέβη στον αέρα μιας ζωντανής εκπομπής ότι έχει συμβεί και σε άλλους, να θυμίσουμε και τη "δική μας" αποχώρηση του Αβέρωφ Νεοφύτου από το "ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ" του ΡΙΚ που ανέβασε ο minus tv στο youtube και τα δικά μου σχόλια επί του θέματος στο "put the telecontrol, down".


"Ώρα 2 και 12, μεσημέρι της Τετάρτης στο στούντιο της εκπομπής ‘από μέρα σε μέρα’. Ο αντιπρόεδρος του ΔΗ.ΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, αντιδρώντας για τη ζωντανή μετάδοση ολόκληρης της ομιλίας του κ. Κάρογιαν, η οποία διήρκησε 18 λεπτά, όπως τόνισε, αφού κατήγγειλε το ΡΙΚ ότι ‘μετέδωσε την ομιλία ολόκληρη ως αν ήταν διάγγελμα προέδρου δημοκρατίας’, έβγαλε το μικρόφωνό του και παράτησε τον Γιαννάκη Νικολάου μόνο στο στούντιο, ο οποίος το μόνο που μπορούσε να κάνει εκείνη τη στιγμή ήταν να τον παρακαλεί να καθίσει, αλλά μάταια.
Είναι γεγονός ότι μία παράδοση στις αιφνίδιες αποχωρήσεις καλεσμένων από τα στούντιο του την έχει το ΡΙΚ - θυμάστε την αποχώρηση του Ματσάκη πριν κάποια χρόνια από εκπομπή του Καρεκλα -, αλλά δε φταίει το Ίδρυμα εάν κάποιοι έχουν νεύρα και δεν ξέρουν πού να τα βγάλουν, διότι στην προκειμένη περίπτωση αν ο κ. Κάρογιαν μιλούσε 18 λεπτά για το κόμμα του κ. Αβέρωφ σίγουρα δε θα προσπαθούσε να βρεί την έξοδο του καναλιού. Άστε που κάθε φορά βρίσκει τον μπελά του και ο κ.Καρεκλάς, άλλος Καρεκλί, που προσπαθεί να σώσει από τηλεφώνου την κατάσταση. Στη συγκεκριμένη μάλιστα περίπτωση το Καρεκλί έμεινε στη γραμμή να λέει: ‘Γιάννη, πρέπει να μιλήσω, πρέπει να μιλήσω.....’ "
υ.γ. Ναι, είναι γεγονός. Πλέον έχουμε και αρχείο!!!

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α