Η ΕΡΤ είναι εδώ

Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2010

Ελίνα: 'Η Νάρα έφαγε ψωμί από τα χέρια μου'‏

Η Ελίνα που ψηφίστηκε για να αποχωρήσει από το σπίτι του Big Brother, όταν έμαθε ότι η Νάρα ήταν μία από αυτές που την πρότειναν για αποχώρηση, αποκάλυψε την γνωριμία που είχαν οι δύο κοπέλες πριν μπουν στο παιχνίδι...

Όμορφα πράγματα γίνονται με την πρώτη αποχώρηση παίκτη από το σπίτι του Big Brother. Η Ελίνα να λέει ότι στο παρελθόν έχει βοηθήσει την Νάρα σε δουλειές, της έχει προτείνει δουλειές όταν είχε οικονομικό πρόβλημα (άρα γνωρίζονταν πριν το παιχνίδι και μάλιστα καλά) και η Ρούλα να προσπαθεί επίμονα να αλλάξει το θέμα...

Μήπως το Big Brother είναι άλλη μια δουλειά για τις δύο προκλητικές χορεύτριες Ελίνα - Νάρα; Σε δημοσιεύματα που γίνονται σε blogs διαβάζουμε ότι η Νάρα δεν είχε ποτέ δηλώσει συμμετοχή στο παιχνίδι, οι άνθρωποι της παραγωγής της τηλεφώνησαν για να της προτείνουν να μπει στο σπίτι.

Όλα βρωμάνε σε αυτό το παιχνίδι και οι τηλεθεατές έχουν δίκιο να βλέπουν "στημένα" παντού...

Η Ελίνα αποκάλυψε ακόμα -και η Ρούλα το επιβεβαίωσε- ότι μέσα στο σπίτι έπεσε ξύλο ανάμεσα σε εκείνη και στην "κλίκα των Κρητικών". Τον καυγά αυτό δεν τον είδαμε σε κάποιο επεισόδιο της εκπομπής και λόγω αυτού δύο από τους παίκτες έχασαν το δικαίωμα να ψηφίσουν για αποχώρηση στην σημερινή ψηφοφορία.

αναδημοσίευση από http://www.music.net.cy/


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α