Η ΕΡΤ είναι εδώ

Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2010

«Σουβλακι με sushi» ή αλλιώς «μου κόπηκε η όρεξη 2»

Σε μια αδιάφορη ζώνη (Σάββατο, 14.00) καταχώνιασε ο Χουλιάρας τη νέα τηλεοπτική συνταγή –πρόταση του σεφ Χρίστου Χριστοδούλου (σου λέει, αν πατώσει, τουλάχιστον να μην καταλάβει κανείς πότε την κάναμε με ελαφρά πηδηματάκια) που φέρει τον πανέξυπνο τίτλο –πόση ώρα τους πήρε για να το σκεφτούν; - «ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΜΕ SUSHI» (κατά το "ΤΑΥΡΟΣ ΜΕ ΤΟΞΟΤΗ" , ΒΟΥΝΟ ΜΕ ΒΟΥΝΟ και πάει λέγοντας...) που κάνει πρεμιέρα σήμερα (πώς; δεν το ήξερες; Χουλιάρα mou;;;)Όπως διαβάζουμε και στο σημερινό «CAPUCCINO» του «Π», η Στέλλα θα παίρνει συνέντευξη από καλεσμένους στο στούντιο -αδιαφορώ- την ώρα που ο Χρίστος θα μαγειρεύει παρέα με τηλεθέατριες τις οποίες και θα βαθμολογεί ανακηρύσσοντας την νοικοκυρά του μήνα-κ. Στέλλα Μαλούπα, πού είστε;-!. Α, η εκπομπή θα περιέχει ακόμη ρεπορτάζ αγοράς με τον Χρίστο να παίρνει τις αγορές για να μας δείξει πώς να ψωνίζουμε έξυπνα και φθηνά.

Η ίδια η εκπομπή αποκαλεί τον εαυτό της «ψυχαγωγικό τηλεπαιχνίδι μαγειρικής», ο Χουλιάρας μας προειδοποιεί μέσω του «C» ότι η εκπομπή «δεν έχει να κάνει με τα ριάλιτι μαγειρικής που βλέπουμε στην Ελλάδα» –αυτό είναι το μόνο σίγουρο, τι να πει δηλαδή, ότι έχουμε το "ΧΑΣΕ CHEF";- και εμείς απλώς αναφωνούμε: ποιό σουβλάκι με sushi ρε παιδιά; Μεσημεριανέ mou ύπνε, σου ρχομαι!

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α