Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

8+1 πράγματα που μάθαμε από το MEGA θέμα

όταν το MEGA θέμα δεν έχει θέμα το κυπριακό, αλλά την κυπριακή τηλεόραση μαθαίνεις πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα, όπως:


1. βρήκαμε επιτέλους τι δεν παρακολουθεί η Χριστιάνα Αριστοτέλους: πολιτικές εκπομπές. Δεν είχαμε καμία αμφιβολία!

2. ότι πριν από τρία χρόνια έγινε πρόταση στον Γιώργο Τσιάκκα για να κάνει την Ελένη την Πόρνη και αυτός αρνήθηκε. Γιατί; Τι, υπάρχει γιατί; «Δεν έχει θέση στην τηλεόραση μια τέτοια σειρά»! Στο σπίτι του Τσιάκκα ισχύει ως γνωστόν «πατρίς-θρησκεία–οικογένεια».

3. ότι η Ελίτα θα ήθελε να αποχωρήσει από τη tv ήδη από πέρσι. Για την ώρα όμως είχε ένα mega θέμα με την καρέκλα της στην εκπομπή του Μυλωνά και αυτή έτριζε συνέχεια από το πολύ περα δώθε.

4. ότι έμαθε και η Χριστιάνα ότι οι εκπομπές δεν έχουν όλες το ίδιο κοινό! Θα λεγε ότι και το δικό της κοινό είναι το 15-44 αλλά είπε να μη γίνει πάλι "ΜΕΛΕΝΕΓΑΚΗ 2"

5. ότι η Αιμιλία Κενεβέζου προσπαθεί να μάθει τι στο καλό φταίει και έχει πιάσει πάτο η εκπομπή της...

6.η Αιμίλια πιστεύει ότι όλα τα πράγματα χωράνε στην τηλεόραση. Το θέμα είναι το πώς τα παρουσιάζεις. Και έτσι η Ρούλα Κορομηλά βρήκε μια ακόμη φανατική οπαδό μετά τη Ναταλία Γερμανού και την Ελένη Μενεγάκη...

7. η Χριστιάνα μας θεωρεί ότι η παγκοσμοιοποίηση της τηλεόρασης είναι απλώς μια μόδα που όλοι ούτως ή άλλως ακουλουθούν. Η ίδια επομένως δεν μπορεί να μένει εκτός γιατί θα είναι out of fashion!

8. ο Παύλος Μυλωνάς θεωρεί ότι αυτό που λείπει από τον Κύπριο τηλεθεατή είναι η αισθητική (Παύλο mou, μας προσβάλλεις!), αλλά δε θα του απαντήσουμε εμείς. Για λόγου μας απάντησε ήδη χθες στην εκπομπή της Μενεγάκη η Χριστίνα Πολίτη!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO από το 8ο λεπτό και μετά....



9. βρήκαμε το "νέο Τσουρούλλη": Είναι ο Παύλος Μυλωνάς, ο οποίος άφησε για λίγο το κυπριακό, είπε να ασχοληθεί με την κυπριακή τηλεόραση και έπεσε και αυτός στην παγίδα του ότι πρέπει να πω «καλά λόγια» (άλλως να γλείψω) τον καλεσμένο μου. Έτσι μας χάρισε μια ακόμη εκπληκτική ατάκα για μια σειρά του Γιώργου Τσιάκκα. Ακούστε τι είπε για τη σειρά "ΒΑΣΙΛΙΚΗ" και γελάστε με την καρδιά σας!

Ατάκα που μόνο με αυτήν του Τσουρούλλη για το "ΒΟΥΡΑΤΕ ΓΕΙΤΟΝΟΙ" μπορεί να συγκριθεί:


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α