Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010

Πρώτη στις προτιμήσεις σας η σειρά του ΡΙΚ «ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ» !

Δεν ξέρουμε τι λέει και η agb nielsen, αλλά εσείς στην πρόσφατη ψηφοφορία του blog μας, κατατάξατε τις κυπριακές σειρές στις πιο κάτω θέσεις.

(Συνολικοί ψήφοι 86)

1. Στην άκρη του παράδεισου 34 (39%)

2. Ελένη η Πόρνη 18 (20%)

3. Σε φόντο κόκκινο (3ος κύκλος) 15 (17%)

4. Γυμνοί Άγγελοι 14 (16%)

5. Αλλού ξημερωμένοι 10 (11%)

6. Πανσέληνος (2ος κύκλος) 9 (10%)

7. Πατάτες Αντιναχτές 8 (9%)

8. Έλα πάρε με 7 (8%)

8. Ιστορίες του Χωρκού 7 (8%)

9. Βήματα στην άμμο 4 (4%)

10. Λίμνη 3 (3%)

11. Εγώ κι Εσύ 1 (1%)

11. Τρείς και ο "ΚΟΥΚΟΣ" 1 (1%)


Αν η 1η θέση που χαρίσατε στην ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ δεν είναι τυχαία –δηλαδή δεν πήραν πρέφα τη ψηφοφορία οι του ΡΙΚ και άρχισαν να ψηφίζουν μαζικά- τότε είναι ευχάριστο αν μη τι άλλο που μια ποιοτική και προσεγμένη σειρά βρίσκεται τόσο ψηλά στις προτιμήσεις των τηλεθεατών. Από και και πέρα ακολουθεί η σειρά που έχει συζητηθεί φέτος όσο καμία άλλη ΕΛΕΝΗ Η ΠΟΡΝΗ αν και διατηρεί πολύ αργούς ρυθμούς και ένα σενάριο που δεν έχει να επιδείξει τίποτα παραπάνω από την δυνατή αληθινή ιστορία στην οποία είναι βασισμένο, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης διασώζει την τιμή της σειράς ΣΕ ΦΟΝΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ που καπαρώθηκε στη 3η θέση –για πόσο όμως ακόμη;-, ο Χουλιάρας πάλι με το ΓΥΜΝΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ίσως πρέπει να είναι από τους πιο ευχαριστημένους αφού μία την έχει και είναι στην 4η θέση γιατί μάλλον ΤΟ ΓΥΜΝΟ πουλά και είναι και τέχνη που λένε και οι ηθοποιοι! Οι ΑΛΛΟΥ ΞΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ μάλλον είναι οι τηλεθεατές που έχουν ξεχάσει το τηλεκοντρόλ τους στο κανάλι του SIGMA, η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ έχει ξεφύγει προ πολλού και ένας ασθενής στην εντατική έχει πιο πολλές πιθανότητες να βγάλει τη χρονιά παρά αυτή, οι ΠΑΤΑΤΕΣ ΑΝΤΙΝΑΧΤΕΣ έχοντας πλέον μετατραπεί σε σατιρική σειρά πέρασαν και δεν ακούμπησαν –κρίμα!-, το ΕΛΑ ΠΑΡΕ ΜΕ πρέπει να μετονομαστεί καλύτερα σε ΤΡΑΒΑ ΜΕ (και ας κλαίω), οι ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΚΟΥ υποστηρίζουν τον τίτλο τους και με το παραπάνω αλλά το κοινό δείχνει κουρασμένο και να μην μπορεί να ακολουθήσει το χιούμορ που ταυτίζεται με τις αγριοφωνάρες των ηθοποιών και έπρεπε να έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί, οι σειρές πάλι του ΡΙΚ που έχουν σχέση με το στοιχείο του νερού και τη θάλασσα βλ. ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ και ΛΙΜΝΗ έχουν βουλιάξει -άδικο για την πρώτη σειρά, για τη δεύτερη με αυτόν τον τίτλο μάλλον αναμενόμενο- από το τσουνάμι που λέγεται Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ, το οποίο προκαλεί και η Χριστιάνα Αριστοτέλους που διαλαλεί κάθε μεσημέρι την πραμάτια του MEGAλου καναλιού της-, το ΕΓΩ ΚΙ ΕΣΥ αν και το έχουμε ξαναδεί από Παπαδοπούλου και Αθερίδη, είναι μια καλή προσπάθεια λόγω κυρίως του ότι οι δικοί μας Μάριος Μεττής και Νιόβη Χαραλάμπους είναι αρκετά ταλαντούχοι και έξυπνοι ώστε να μην πέσουν στην παγίδα του να μιμηθούν τους Ελλαδίτες συναδέλφους τους, αλλά οι τηλεθεατές δεν το έχουν ακόμη ανακαλύψει και εκτιμήσει, ενώ το ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο «ΚΟΥΚΟΣ» δεν έχει κατορθώσει να συγκεντρώσει ούτε καν τρείς ψήφους οπότε πάει κατευθείαν για διαβάθμιση agb θέλοντος και ΡΙΚ επιτρέποντος...

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α