Η ΕΡΤ είναι εδώ

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Ποιά εκπομπή είπαμε ότι κάνεις Ναταλία μου;

Στην Κύπρο όποιος έχει παράπονο, παίρνει τηλέφωνο στο «ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΟΝ» του MEGA. Στην Ελλάδα πάλι τον αντίστοιχο ρόλο της Γωγούς Αλεξανδρινού και του Λουκά Φουρλά έχει αναλάβει η Ναταλία Γερμανού και η εκπομπή «ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΧΑΡΑ», που δέχεται όμως άλλου είδους παράπονα.

Μετά τις μπηχτές που πέταξε, προς κάθε κατεύθυνση, την περασμένη εβδομάδα ο ηθοποιός Μιχάλης Μαρίνος –που αυτή τη στιγμή συμμετέχει στην κυπριακή κωμική σειρά του SIGMA «ΑΛΛΟΥ ΞΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ» - για το πρόγραμμα των καναλιών που πρέπει να έχει ισορροπία, εννοώντας το προφανές ότι δεν μπορεί ένα ελληνικό κανάλι να μην έχει και ελληνικές σειρές... και οι ηθοποίοί δουλειά, καθώς και τη Ρένια Λουϊζίδου που εμφανίστηκε ενοχλημένη με την απόφαση του MEGA να μετακινήσει την καθημερινή σειρά «Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΗΣ» στο prime time, αφού όπως η ίδια θεωρεί ήταν ένα γεγονός που έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να μην συνεχιστεί και για δεύτερη χρονιά η σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσε (σημ. «ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ»), ήρθε σήμερα καπάκι και η Μαρία Αραμπατζή (από τους «πεντάμορφους») να πει τα παράπονά της στη Ναταλία για τα προβλήματα επικοινωνίας που είχε «ο πεντάμορφος κόσμος το πρωϊ» με το MEGA και οδήγησαν στο κόψιμο ενός πρωϊνάδικου την ύπαρξη του οποίου κανείς δε θα θυμάται σε λίγα χρόνια, και να βρει τελικά παρηγοριά στην αγκαλιά της Σίσσυς και της Ναταλίας που κατέληξε να κάνει το «το παιδί μου κι εγώ»!

Αυτό ρε παιδιά δεν είναι το «ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΧΑΡΑ», αυτό είναι το «ΜΕΣ ΤΟ ΤΡΕΛΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ»! Ήμαρτον πλέον!

* ελπίζω να μη βγει και εδώ η Βίκυ Χατζηβασιλείου, όπως έκανε πρόσφατα στη Μενεγάκη, να μιλάει μία ώρα για την αλλαγή της ώρας και της μέρας της εκπομπής της και για τις χιλιάδες των τηλεθεατών που πήραν τηλέφωνο στον ALPHA για να διαμαρτυρηθούν, γιατί η Ναταλία «καφέ» (της παρηγορίας) δεν κερνά!

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α