Η ΕΡΤ είναι εδώ

Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου 2010

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ -ΣΤΕΛΙΟΥ: ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΗΝΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ!

Το άδειασμα της Μελενεγάκη από το Δημόπουλο και οι μπηχτές της Μέλανης....
Καλεσμένη σήμερα στο "ΚΑΛΗΜΕΡΑ" του Παναγιώτη Δημόπουλου για να μιλήσει για την εκπομπή της " Μήνυμα αγάπης", που κάνει απόψε πρεμιέρα τελικά στις 22.15 στο SIGMA -μετά από την αλλαγή στον προγραμματισμό του "ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ" του ALPHA, έριξαν τη "Μελενεγάκη" μαζί με τα θηρία της Δευτέρας (βλ. ΤΟ ΝΗΣΙ) - ήταν η παρουσιάστρια Μέλανη Στέλιου, η οποία μίλησε όλο κι όλο 12 λεπτά μετρημένα!

Η Μέλανη με σικ βραδινό ντύσιμο -επηρεασμένη μάλλον από την ώρα προβολής της εκπομπής της- πήγε "σα τη νύφη στολισμένη" καλεσμένη στην εκπομπή που παρουσιάζε μέχρι και πέρσι αλλά οι οικοδεσπότες άφησαν να πλανιέται η εντύπωση πως η Μέλανη απλώς πέρασε και δεν ακούμπησε, αφού δεν έγινε ούτε και μια αναφορά στο γεγονός και αυτό, όποια κι αν είναι η γνώμη μας για τη Μέλανη,είναι αδικία!
Όπως αδικία ήταν και ο απειροελάχιστος χρόνος που δόθηκε στην παρουσιάστρια από τον Παναγιώτη Δημόπουλο για να μιλήσει για την εκπομπή της με αποτέλεσμα να τρέχει στο τέλος -ρίχνοντας και την μπηχτή της ότι ξέρει πώς είναι ο τηλεοπτικός χρόνος..- να ευχαριστήσει τους συντελεστές του του τραγουδιού των τίτλων της εκπομπής...Άσε που τη περισσότερη ώρα αστειευόταν με το Γιώργο, ενώ τις περισσότερες ερωτήσεις της δέχτηκε από τα κορίτσια του Δημόπουλου...
Ως γνωστόν οι δύο παρουσιαστές δεν έχουν και τις καλύτερες των σχέσεων, αλλά μπροστά στην κάμερα ήταν και οι δύο, χάριν του καναλιού, των τηλεθεατών και της νέας "αγάπης" της Μέλανης- μες τα μέλια! Φτού φτου να μη τους ματιάσουμε!!!


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΝΕΓΑΚΗ ΣΤΟ "ΚΑΛΗΜΕΡΑ"!Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α