Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2010

Κοίτα τι σου είναι το ζάπινγκ!

Τις τελευταίες δύο μέρες κάνω τρελό ζάπινγκ. Ή εγώ έχω πολλή όρεξη ή στην κυπριακή τηλεόραση δεν ξέρεις πλέον τι να πρωτοδείς. Σήμερα για παράδειγμα ενώ έβλεπα Λαζόπουλο το γύρισα στο ΡΙΚ και πέτυχα τους ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ με τον Κώστα Γεννάρη, ο οποίος φορώντας και μια μπλε φανελίτσα όπου αναγραφόταν πάνω το MAZWTOS (ωραίος!) άνοιξε το φάκελο του ναυαγίου του Μαζωτού. Αυτό ήταν, κόλλησα. Επιτέλους και μια εκπομπή έρευνας που δεν έχει σχέση με κυπριακό, αγνοουμένους και τα σχετικά. Το καλύτερο δε η προτροπή του παρουσιαστή στο τέλος για όσους θα ήθελαν να βοηθήσουν στην ενάλια ανασκαφή που ανέλαβε το Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Τμήμα Αρχαιοτήτων να επικοινωνήσει μαζί τους. Χθες πάλι πέτυχα την Αννίτα Σαντοριναίου στο "Χαίρω Πολύ" και χάρηκα τη συνέντευξη που έδωσε στον Γιώργο Γράβαρη, ενώ απόλαυσα τη συζήτηση στο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ, τα ξημερώματα στο ΡΙΚ, για το πειραματικό θέατρο στην Κύπρο.
Τελικά τα καλύτερα τα πετυχαίνεις στο ζάπινγκ (καλά όχι πάντα, πέτυχα και τη Χριστιάνα που της βάφανε τα νύχια αλλά δεν το έκανα και θέμα. Τι να πω δηλαδή; Ότι πάλι την είδε Μενεγάκη; Θα καταντήσουμε και γραφικοί) και είναι και αυτά που δυστυχώς σπάνια να πετύχεις και κάποιο trailer τους στη tv γιατί δεν πολυδιαφημίζονται -για τους γνωστούς λόγους....), όπως είναι και αυτά που για να τα δεις πρέπει και να ξενυχτήσεις! Ας είναι....

Άντε κι άλλα τέτοια να βλέπουμε!

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α