Η ΕΡΤ είναι εδώ

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Οδηγός επιβίωσης: πώς να διώξετε τη "ΛΕΠΡΑ"!

Το SIGMA τα βρήκε σκούρα στην prime time μάχη της Δευτέρας και για να μη προσβληθεί το «ΜΗΝΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ» και η παρουσιάστριά του από καμιά λέπρα και τη στείλουν για απομόνωση στη Σπιναλόγκα να κάνει παρέα με την Ελένη Πετράκη και το μικρό Δημήτρη, αποφάσισαν να δώσουν τονωτικές ενέσεις στο πρόγραμμα προωθώντας το μέσα από την εκπομπή «ΚΑΛΗΜΕΡΑ» του Παναγιώτη Δημόπουλου.

Και ομολογούμε πως η Μέλανη ήταν αρκετά αποκαλύπτική ώστε:

Πρώτον. Έστειλε ένα μήνυμα (όχι αγάπης) στους τηλεκριτικούς
–και δη στον Μαρίνο Νομικό, χε,χε- ότι σκοπός μιας τέτοιας εκπομπής δεν είναι να κλαίει η παρουσιάστρια.


Α, ναι; Τότε γιατί στο καλό μέχρι και η Μπουλέ που δεν κάνει δραματική εκπομπή, αλλά ριάλιτι μαγειρικής, μέχρι να πει το «μάζεψε τα μαχαίρια σου, αποχωρείς από το TOP CHEF» της βγαίνει η πίστη και είναι λες και καλεί να φύγει το πακέτο για να συναντηθεί η μάνα που έχει να δει την κόρη της από την προ Χριστού εποχή; Λέτε να την ενοχλούν τα κρεμμυδάκια;


Δεύτερον. Μας αποκάλυψε πώς βρίσκει αυτούς που ψάχνει.


Δηλαδή σα να λέμε, έτσι;





MELANISTI-FIER!

Τρίτον. Μας αποκάλυψε πώς φτάνουν οι διάφορες υποθέσεις κοντά τους.

Επειδή μπερδεύουν την εκπομπή με το «ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ»!

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α