Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τρίτη, 5 Οκτωβρίου 2010

Η Μέλανη "έχει όλο το πακέτο"!


"Το χει" σας λέω!!!
Όχι το πακέτο του X-factor καλέ, αυτό της Βίκυς!
Και από Μελενεγάκη έγινε μελόδραμα!

Φτηνή, κακή αντιγραφή του «Πάμε Πακέτο» το «Μήνυμα Αγάπης». Το πακέτο της Μέλανης είχε διαφορετικό περιτύλιγμα, ίδιο όμως περιεχόμενο. Έχει κοινό, δανεικό στούντιο –αυτό της Ελίτας-,μακρινά πλάνα, που δε ταιριάζουν κιόλας σε ένα τέτοιο μικρό σκηνικό, δακρύβρεχτες υιοθεσίες, φανταράκια της τουρκικής εισβολής. Το μόνο που έλειπε ήταν το πακέτο-οθόνη στη μέση του πλατό και αυτό προφανώς λόγω του χαμηλού budget της παραγωγής- , ο Πέτρος και τα δάκρυα της Βίκυς. Κατ’ ακρίβειαν εδώ τα δάκρυα ρίχνονται στο backstage -για να μη χαλά και η παρουσιάστρια το μακιγιάζ της-, αλλά για να μην λέμε ότι έχει καρδιά από πέτρα, απαραίτητο αξεσουάρ στο χέρι της είναι και το χαρτομάντηλο για τα λίγα που της ξεφεύγουν on air!

Η Μέλανη, εκτός από τα μηνύματα αγάπης που έστειλαν άλλοι στην εκπομπή της, έστειλε ψες και η ίδια ένα μήνυμα αγάπης στη Βίκυ Χατζηβασιλείου για τρείς λόγους:

  • πρώτον, για να της πει συγγνώμη που φέτος στην εκπομπή της δε θα έχει «κυπριακά πακέτα».
    (Αν σκεφτόμασταν και λίγο πονηρά θα λέγαμε πως οι εκπομπές των δύο αδελφοποιημένων καναλιών ίσως είναι και εξηγημένες να ανταλλάζουν «μηνύματα» και «πακέτα» μεταξύ τους. Αν της πέσει της Μέλανης κανένα «δυσκολάκι» και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει, το πασάρει στην έμπειρη ομάδα της Βίκυς και αυτή με αντάλλαγμα της στέλλει κάποιο άλλο «κυπριακό πακέτο» με πολλή πολλή αγάπη από την Αθήνα...)


  • δεύτερον, για να την ευχαριστήσει για τον τρόπο παρουσίασής της που αποτέλεσε έμπνευση για το γλωσσοδέτη που την έπιασε χθες στην εκπομπή.
    Ενώ στο πρωϊνό δεν ήξερε να βάλει γλώσσα μέσα, χθες την είδαμε να χει ένα κόμπο στο λαιμό –ένεκα της πολλής συγκίνησης που απαιτεί το προφίλ των παρουσιαστών του είδους, βλ. Βίκυ Χαντζηβασιλείου, Χριστιάνα Αριστοτέλους, Ράνια Θρασκιά- και να βγάζει από το στόμα της τις λέξεις με το τσιγκέλι σε σημείο που ευχόσουν να μπεις μέσα στην τηλεόραση να της ρίξεις κάνα δυό σφαλιάρες στην πλάτη, μπας και πάρει μπρός!


  • και τρίτον, για να της ζητήσει ένα ότο-κιου ώστε να μπορεί να διαβάζει από κει τους μακροσκελείς προλόγους και επιλόγους της με τον τρόπο που το κάνει και η ίδια.


Ας μιλήσουμε όμως και λίγο σοβαρά. Δεν καταλαβαίνουμε γιατί στο ίδιο κανάλι να υπάρχουν δύο εκπομπές ιδίου ύφους και περιεχομένου. Η επιτυχία εξάλλου του «Πάμε Πακέτο» είναι δεδομένη και την απολαμβάνει και το ίδιο το SIGMA που αναμεταδίδει την εκπομπή στην Κύπρο. Τι τους κάνει να πιστεύουν ότι ακόμη μια ίδια εκπομπή στο κανάλι θα είναι εξίσου επιτυχημένη; Διότι το πολύ κύριε ελέησον το βαριέται και ο παπάς λέει μια λαϊκή ρήση. Θεωρούμε λοιπόν πως θα ήταν πιο σωστό, αφού το κανάλι έχει λεφτά, όπως φαίνεται, αν επένδυε τα χρήματά του σε κάτι άλλο και μάλιστα σε κάτι που να μην αποτελεί αντιγραφή κατ’ ανάγκην από την Ελλάδα. Ας είναι αντιγραφή από την Κίνα, την Πορτογαλλία, την Μπουρκίνα Φάσο βρε αδελφέ. Έλειψαν οι τηλεοράσεις;

Η Μέλανη μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες της παρουσίασης και είναι κρίμα να αναλώνεται σε πράγματα που ο τηλεθεατής έχει ξαναδεί και έχουν γίνει ήδη μεγάλες επιτυχίες από άλλους. Γι’ αυτό και δεν μπορούμε να καταλάβουμε πώς από τη στιγμή που και η ίδια ξέρει ότι θα πούμε ότι αντιγράφει τη Βίκυ Χατζηβασιλείου,όπως δήλωσε, επιλέγει να κάνει μια φτηνή απομίμηση της δικιάς της εκπομπής. Γιατί;


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α