Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ....

και η κατρακύλα δεν έχει τελειωμό.
Σήμερα την είδε και... Βουγιουκλάκη
με το τεράστιο λουλούδι στα μαλλιά!!!
(πιο μεγάλο κι από αυτά που βάζει η Ελένη στον "ΚΑΦΕ" της)
Και δεν είναι μόνο αυτό...
("έφαε" τζιαι την Κατερίνα Παπουτσάκη στη φωτό...)
Πλέον η Χριστιάνα μας είναι πιο "αππωμένη" από ποτέ κάθε μεσημέρι στο MEGAλο κανάλι. Εντάξει κορίτσι μου, το καταλάβαμε. Έχεις πάρει τον "αέρα" της τηλεόρασης, το' χεις, είσαι καλή σε αυτό που κάνεις, είσαι ο εαυτός σου, αλλά μπορείς σίγουρα και καλύτερα αν σταματήσεις τις αππωμάρες, τα χι, χι, χι με τις βλακείες που λέει ο Ηλίας σου (ο οποίος έχει πάρει τη θέση του "Γρηγόρη" της Μενεγάκη με τις έρευνές του, ο θεός πλέον μαζί του!), το ανάμασημα τω θεμάτων των ελλαδικών πρωϊνάδικων και κυρίως το χαζοχαρόμενο στυλάκι σου και τις παλαβομάρες: "η φύση έξω είναι ανθισμένη και τα πουλάκια κελαηδούν" λες και ζεις στην ΠΑΝΔΩΡΑ του Κάμερον!
Ωραία τα νιάτα, η δροσιά, η ομορφιά, αλλά και λίγη δουλειά δεν κάνει κακό!
Η πολλή ναι, συμφωνούμε, τρώει τον αφέντη...

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α