Η ΕΡΤ είναι εδώ

Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2010

Έγινε το Έλα να... πάμε στο "νησί mou" !!!!

Μετά και από την πρεμιέρα των Φαίη Σκορδά και Γιώργου Λιάγκα στο «πρωϊνό mou» του MEGA σήμερα, η πρωϊνή ζώνη στην Ελλάδα άρχισε πλέον να διαμορφώνεται. Κύριο χαρακτηριστικό και των τριών πρωϊνάδικων των τριών μεγάλων καναλιών (ΑΝΤ1, MEGA, ALPHA) το στοιχείο του infotainment που καλύτερα από όλους φαίνεται να το στηρίζουν οι Καραμεροχαριτάτοι, Σκορδά και Λιάγκας το παλεύουν αλλά δεν είναι και εύκολο όταν ο Λιάγκας ακόμη παρουσιάζει με τον τρόπο που κάνει και την «εκδίκηση της ξανθιάς» και η Φαίη Σκορδά είναι φανερά για τα πιο “light θέματα», όπως είπε και η ίδια, ενώ η Ελένη Μενεγάκη έχει αρχίσει να επιδίδεται στην παρακολούθηση ενημερωτικών πρωϊνών εκπομπών που βγαίνουν πριν από τη δικιά της (βλ. τη σημερινή αναφορά της σε θέμα που είδε στην ενημερωτική πρωϊνή εκπομπή του MEGA) για να μην πιαστεί αδιάβαστη.

Από κει κι ύστερα είναι τι αρέσει στον τηλεθεατή. Τους Καραμεροχαριτάτους για να τους παρακολουθήσεις πρέπει να είσαι κολλημένος μπροστά στην οθόνη έχοντας πάρει από προηγουμένως κανένα δύο ασπιρίνες για τον πονοκέφαλο που μπορεί να σου προκαλέσουν οι γρήγοροι ρυθμοί τους και η βαβούρα του μεγάλου πάνελ -οι νοικοκυρές εννοείται ότι πρέπει να έχουν ετοιμάσει φαγητό πριν από την «αναμονή του διδύμου τους»-.

Από την άλλη κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα (ωραίοι δε λέμε, αλλά...) η νοικοκυρά μπορεί να φτιάξει μέχρι και παστίτσιο και το δίδυμο ακόμη να μιλάει με την Τατιάνα ή με τους πρωταγωνιστές από το «Νησί» -καλά σήμερα ήταν το «έλα να πάμε στο νησί, η μάνα σου εγώ κι εσύ», μέχρι και την Τατιάνα έβαλαν στο κλίμα, ούτε πληρωμένη από τον Μπούτο να ήταν-.

Όσο για την Ελένη μας νομίζω πως σήμερα με την Κατερίνα Ζαρίφη στο πλατό έκανε μια πολύ έξυπνη κίνηση, δηλαδή την ώρα που όλοι ασχολούνται με την ενημέρωση να το ρίξει και πάλι στην πλακίτσα, μόνο που το Κατερινάκι μπήκε στο τρυπάκι του ότι πρέπει να αποδείξω ότι είμαι χιουμορίστας –που δεν έπρεπε, το ξέρουμε Κατερίνα μου- γιατί έχουν και πρεμιέρα οι απέναντι και πρέπει να ανεβάσω νούμερα –πιο αγχωμένη κι από την Ελένη την είδαμε να σφίγγεται να βγάλει γέλιο- και η γυναίκα είχε το ασυμμάζευτο σε βαθμό που ήταν υπερβολική –έριξε τόσες ατάκες (που δεν ήταν και όλες πετυχημένες) που θα έφταναν για όλες τις εκπομπές που έλειψε- και μας κούρασε. Καλό θα ήταν βέβαια να τη δούμε κάποια στιγμή και στο πάνελ -που αυτός είναι και ο σκοπός της ίδιας, όπως φάνηκε σήμερα,σε τακτική βάση – για να βγάλει και η Ελένη τη σεζόν.....

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α