Η ΕΡΤ είναι εδώ

Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2010

"ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ": Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Η σειρά εποχής του ΡΙΚ "ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ", που μας έχει κερδίσει για τις δυνατές της ερμηνείες, το γεμάτο με ανατροπές σενάριο και την ιδιαίτερη σκηνοθετική της ματιά, συνεχίζεται και αυτό το Σαββατοκυρίακο στο ΡΙΚ.
Πιο κάτω διαβάστε τις περιλήψεις των επεισοδίων που θα δούμε αυτό το Σαββατοκυρίακο στις 19.15
Επεισόδιο 8
Όλοι αγωνιούν για την Ολυμπιάδα. Θα καταφέρει να κρατήσει το μωρό ή θα το χάσει όπως την προηγούμενη φορά; Η Σοφία θεωρεί τον εαυτό της υπεύθυνο και παλεύει με τις τύψεις της. Ο Δαμιανός για άλλη μια φορά είναι «απών» από όσα συμβαίνουν στην οικογένειά του. Η Μυριάνθη προσπαθεί να επαναφέρει την ισορροπία στο σπίτι της, αλλά η Ολυμπού ξύνει πληγές, καινούργιες και παλιές... Η Ελένη συζητά με τον Κωστή για το μέλλον της Ελπίδας, και για πρώτη φορά του τα λέει έξω από τα δόντια. Στο μεταξύ, η Ελπίδα λείπει πολλές ώρες από το σπίτι, προκαλώντας σε όλους μεγάλη ανησυχία. Ο Δημήτρης συναντά για πρώτη φορά τον Δαμιανό στο νοσοκομείο. Στο σπίτι του όμως, τον περιμένει μια ακόμα απρόσμενη συνάντηση.

Επεισόδιο 9
Η Άννα πιέζει τον Δημήτρη για να μην ξεχάσει το σκοπό του. Ποια είναι η μεγαλύτερή της έγνοια; Η Κατερίνα επανέρχεται στην πραγματικότητα, όταν η αδιαφορία αντικαθιστά το προσωρινό ενδιαφέρον του Αντρέα. Ποιο είναι το σχέδιο της Ελένης που θα ξεγελάσει τον Κωστή, για να μπορέσει τελικά η Ελπίδα να συνεχίσει το σχολείο; Η Ολυμπιάδα επιστρέφει στο σπίτι της εξαντλημένη. Ο Άθως για πρώτη φορά τολμά να σταθεί απέναντι στον Κωστή και να του μιλήσει σαν άντρας προς άντρα. Η Ανδρονίκη και η Βασιλική έρχονται ολοένα και πιο κοντά η μια στην άλλη. Κάποια θέματα ωστόσο είναι πολύ νωρίς για να τ’ αγγίξουν. Ο Δαμιανός, για να δώσει λίγη χαρά στην οικογένειά του, αγοράζει ένα δώρο – έκπληξη. Το πρόσωπο που κλέβει τα κοσμήματα της Κλειώς, ήρθε η στιγμή να αποκαλυφθεί!

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α