Η ΕΡΤ είναι εδώ

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

ΩΡΑ ΓΙΑ ΖΑΠΙΝΓΚ ! Ο μεγάλος αδερφός, ο βιασμός, και τα μουστάκια που γελούν.

Ξεκίνησαν για τα καλά τα νέα προγράμματα των καναλιών, και δεν ήταν λίγα αυτά που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον.

Ξεκινάμε φυσικά με την " Ελένη την πόρνη" , που κατάφερε μέσα σε σύντομο διάστημα να αποκτήσει τους δικούς της πιστούς τηλεθεατές, αλλα και τους δικούς της εχθρούς. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που διαμαρτυρήθηκαν για την περιβόητη σκηνή με την ανήλικη ηθοποιό που υποδυόταν την Ελένη σε μικρή ηλικία, να δέχεται βιασμό απο τον πατέρα της με την συγκατάθεση της μάνας της. Πολλοί βιασμοί και εικόνες που ο μέσος κύπριος τηλεθεατής δεν είναι συνηθισμένος να παρακολουθεί. Φυσικά η σειρά λέγετε η "Ελένη η πόρνη" και όχι τα "Στρουμφάκια" αρα λίγο πολύ αναμέναμε όλοι οτι θα δούμε κάτι παρόμοιο. Εμένα όμως δεν με ενόχλησε τόσο αυτή η σκηνή, όσο όταν έμαθα οτι η γυναίκα, στην οποία αναφέρεται το βιβλίο, και μετέπειτα η σειρά, βρίσκετε σε κλινική άρρωστη, χωρίς καμιά βοήθεια. Η γνωστή "Νιτσού" για τους πιο παλιούς, όταν κατάθεσε την ψυχή της για το βιβλίο, της υποσχέθηκαν κάποιο οικονομικό κέρδος, για να τα βγάλει πέρα. Αντ' αυτού, το βιβλίο έγινε και σειρά, η ζωή της έγινε γνωστή, την ώρα που η ίδια βρίσκετε στο κρεβάτι του πόνου. Τι να σας πώ..Μπράβο!


Είδαμε και το "Big Brother", που έκανε την επανεμφάνιση του μετά απο αρκετό καιρό. Παρα το γεγονός οτι δεν μου έκανε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, θα μπορούσα να το παρακολουθήσω,
επειδή ως γνωστό, τη συγκεκριμένη ώρα προβολής, (23:25) δεν νομίζω να έχω και πολλές επιλογές. Μια παρατήρηση έχω μόνο. Τόσους Κύπριους, αυτό είναι το αντιπροσωπευτικό μας δείγμα; Δηλαδή απο τους Κύπριους που πήγαν για ακροάσεις, χρειάστηκε πολλή προσπάθεια για να επιλεγεί ο συγκεκριμένος; Και μην πεταχτείτε συγγενείς και φίλοι να μου πείτε τα δικά σας, εγώ οτι βλέπω λέω. Και κάτι τελευταίο, ας βρεθεί ένας χριστιανός να βάλει την Ντορέτα στο MUTE!


Πολλά ήταν τα μηνύματα σας και για το "Mystifier" του Αντ1, και αποτι κατάλαβα, δεν ενθουσιαστήκατε και ιδιαίτερα. Ο κόσμος, παρασυρμένος απο τον Γιουρι Γκέλερ, και μετά κι απο τις πολλές επαναλήψεις του "Διάδοχου", περίμενε να δει τον Νεόφυτο, σε κανένα στούντιο, σε κάποιο σόου, και όχι στης γειτονιές με τους κινηματογραφιστές γύρω του. Μάθαμε οτι τα γυρίσματα έχουνε γίνει ήδη, έτσι οι όποιες διαμαρτυρίες είναι άσκοπες. Ασε που αυτό με τις κάμερες στο πλάνο κατάντησε γραφικό. Είναι "άποψη" δηλαδή αυτό, ή θέλατε να δείξετε το πολυπληθείς σας συνεργείο; Την μακιγιέρ ξεχάσατε στο πλάνο, και την ενδυματολόγο!



Πόσες χαρούλες έκανε ρε παιδιά η Μέλανη Στέλιου όταν πληροφορήθηκε οτι η πρεμιέρα της κοπαρισμένης της εκπομπής πήγε καλά; Περηφανευόταν συνεχώς τα κατορθώματά της, λες και ανακάλυψε την τασιηνόπιττα. Μια εκπομπή κοπαρισμένη ήταν, και μάλιστα σε αρκετό βαθμό. Η μόνη διαφορά ήταν οτι πακέτο και τοίχο στην μέση δεν είχε (λόγω οικονομικής κρίσης και επειδή το θεϊκό πολυστούντιο δεν τα χωρούσε), και τα ψεύτικα δάκρυα της παρουσιάστριας που ακόμα και αυτά θα τα έγραφε στις σημειώσεις της. ("Δαμέ κλαίω"). Άσε που όπως μάθαμε, για να κάνει το πρώτο επεισόδιο, χρειάστηκε να επιστρατευτεί η καθαρίστρια του Σίγμα με την θετή της κόρη (και αυτή υπάλληλος του Σίγμα).

γράφει το:

ΤΗΛΕΦΤΥΑΡΙ


αν θέλετε να μοιραστείτε κάτι μαζί μας στο:
tileftiari@live.com


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α