Η ΕΡΤ είναι εδώ

Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2010

Η Μενεγάκη απαντά στο "πρωϊνό μου" με Κατερίνα Ζαρίφη;

Τι γυρεύει μια πρώην συνεργάτης της Ελένης στο πλατό της "βασίλισσας" της πρωϊνής ζώνης;

Ως γνωστόν η Ελένη ως γνήσια σκορπίνα μια κακία την κρατάει σε όσους την αποχωρίζονται ή της κάνουν κάτι που δεν της αρέσει και το "φευγιό" της Κατερίνας από τον "ΚΑΦΕ" πριν δύο χρόνια, δε θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Κι όμως τώρα που η Ελένη τα βρήκε σκούρα και για χάριν της τηλεθέασης θα βάλει για πρώτη φορά νερό στο κρασί της και θα τα ξαναπεί με την Κατερίνα Ζαρίφη και πάλι στο πλατό του "ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ" την ερχόμενη Δευτέρα, δηλαδή τη μέρα που ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά θα κάνουν πρεμιέρα στο MEGA με το "πρωϊνό μου".

Τώρα να πούμε ότι δε χαιρόμαστε; Ψέματα θα πούμε γιατί θέλουμε πώς και πως να το δούμε αυτό. Η Κατερίνα όχι μόνο ως καλεσμένη πρέπει να πάει στην Ελένη, η Κατερίνα Ζαρίφη είναι αυτό που χρειάζεται αυτή τη στιγμή η Ελένη επί καθημερινής βάσεως αν δε θέλει να μη βουλιάξει φέτος ο "ΚΑΦΕΣ" της....

Βέβαια πολλές φορές ακούστηκε τον τελευταίο καιρό ότι η Κατερίνα θα πήγαινε ως καλεσμένη στην εκπομπή αλλά δεν την είδαμε, οπότε κρατούμε μια επιφύλαξη στα δημοσιεύματα που κάνουν το γύρο όλων των ελληνικών ιστοσελίδων και media blogs.

Την είδηση είχε πάντως το www.enimerosi24.gr:
MediaNews 5/10/2010Μενεγάκη – Ζαρίφη πάλι μαζί
Με την Κατερίνα Ζαρίφη θα προσπαθήσει να κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών η Ελένη Μενεγάκη την ερχόμενη Δευτέρα. Να θυμίσουμε ότι πρόκειται για την ημέρα που στον ανταγωνισμό μπαίνει το πολυαναμενόμενο πρωινό του Mega με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα και η παρουσιάστρια του Alpha εκτιμά πως καλώντας την πρώην συνεργάτιδα της θα καταφέρει να σταθεί ικανοποιητικά υψηλά και να βγει όσο το δυνατόν πιο αλώβητη από την επιθυμία του κοινού να γυρίσει στη πρεμιέρα του νέου διδύμου.


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α