Η ΕΡΤ είναι εδώ

Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2010

ΜΙΑ "ΕΞΕΖΗΤΗΜΕΝΗ" ΑΤΑΚΑ από τη...Στέλλα Νικολάου!

Τι σας είπαμε ότι το "Σουβλάκι με Sushi" είναι η κατάλληλη εκπομπή για την επάνοδο της κ.Στέλλας Μαλλούπα;

Και να που βγήκαμε αληθινοί αφού η κ.Στέλλα όχι μόνο έλαβε μέρος στο ριαλιτοπαίχνιδο μαγειρικής του MEGA, αλλά πέρασε και στην επόμενη φάση και κέρδισε και μια "εξεζητημένη" (κατά το "εξεζητημένα προϊόντα" της Στέλλας Νικολάου -δείτε το βιντεάκι πιο κάτω-) καφετιέρα!


Είναι η ατάκα της βδομάδας, του μήνα ίσως και της χρονιάς και μας έρχεται δια στόματος Στέλλας Νικολάου από το "σουβλάκι με... σαρδάμ"!!!

"Κερδίσατε μια ωραία πιατέλα από τυριά (!!!!!) και ωραία εξεζητημένα προϊόντα" (!!!!!!)

Βγάζετε εσείς νοήμα από αυτή την πρόταση; Χριστέ μου, θα ξεχάσουμε και τα ελληνικά που ξέρουμε με αυτά που ακούμε!!!!

Στο mute, στο mute η Στέλλα Νικολάου !!!!!


Και το ωραίο ποιο είναι;

Έκανε τόσο κόπο η Στέλλα μας να πει όλη αυτή την ακαταλαβίστικη πρόταση για το δώρο της τηλεθεάτριας και αυτή της ζήτησε τηγάνι!!!

Χε, φαίνεται πως είτε κι αυτή δεν κατάλαβε τί της είπε είτε μπέρδεψε την παρουσιάστρια με τη Μενεγάκη!!!


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α