Η ΕΡΤ είναι εδώ

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

ΩΡΑ ΓΙΑ ΖΑΠΙΝΓΚ ! ! ! Ο χωρισμός, το στημένο παιχνίδι, και η "αθώα"

Πολλά περίεργα βλέπουμε τον τελευταίο καιρό, και πολλά είναι αυτά που μας προβληματίζουν. Πήρε φωτιά το ζάπινγκ μας και για να τα πάρουμε όλα απο την αρχή.

Σαν βόμβα ήρθε η είδηση για τον χωρισμό της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο. Μετά απο 9 χρόνια γάμου, και 3 παιδιά, αποφάσισαν να συνεχίσουν την ζωή τους χωριστά. Τι να πει κανείς, συμβαίνουν αυτά, και στις καλύτερες οικογένειες. Παρα και τις προσπάθειες τον δικών τους ανθρώπων να τους μεταπείσουν, φαίνονται ανένδοτοι. Κάτι έχει πάρει το αυτί μου για συγκεκριμένο τρίτο άτομο που μπήκε στην σχέση, αλλά για να μην γίνουμε και εμείς μεσημεριανή εκπομπή, ας το σιγουρέψουμε πρώτα και μετά. Η Ελένη πάντως στην εκπομπή της την Παρασκευή, δεν έδειχνε να έχει και ιδιαίτερη διάθεση και άφησε και το υπονοούμενο της στο τέλος, οτι όλα τα πράγματα κάποτε τελειώνουν. Το τί έχει να γίνει στις μεσημεριανές εκπομπές, ένας θεός το ξέρει, γι' αυτό υπομονή, και μην ξεχνάτε, την δύναμη του τηλεκοντρόλ!

Μετα απο την δολοφονία του Αντυ Χατζικωστή, πολλα εχουν αλλάξει στο συγκρότημα του ΔΙΑ, και αυτό είναι απο όλους αποδεχτό. Μετα και την αποτυχία να φέρουν τον Ευαγγελάτο για να αναλάβει την θέση του Χατζικωστή, κατι που δεν κατέστη δυνατό, μιας και δεν είναι και το ποιό εύκολο να φέρεις γυναίκα και παιδιά σε ένα νεο μέρος, έτσι οι λύσεις δόθηκαν με άτομα που ήδη υπήρχαν στο συγκρότημα. Το κενό φαίνεται που αφήνει αυτή η απώλεια, δεν γεμίζει εύκολα. Το γιατί και πως έγινε και όλες τις λεπτομέρειες της δολοφονίας, θα τις συζητήσουμε με την ώρα τους, και πιστέψετε με έχουμε πολλά να πούμε.

Τι ήταν και αυτό με το X Factor και την αποχώρηση της Ήβης; Για στημένα ακούσαμε για μηνύσεις και πολλά άλλα περίεργα. Ο Θεοφάνους βλέπετε, βρέθηκε στην θέση να πρέπει να αποφασίσει ποια απο τις δυο διαγωνιζόμενες ήθελε να αφήσει στο παιχνίδι. Απο την μια ήτανε η Νίνη, τις οποίας το παιδί ήρθε απο την Γεωργία για να την δεί, και που παλεύει στην ζωή, και απο την άλλη η Κύπρια Ήβη, φωνάρα, που όλη περίμεναν να δούν στον τελικό. Ο Θεοφάνους διάλεξε να μείνει στο παιχνίδι η Νίνη κάτι που δεν άρεσε σε κανένα όπως αποδείχτηκε, αφου ήρθε την επόμενη μέρα η δισκογραφική εταιρία SONY να πεί με λίγα λόγια οτι δεν έπρεπε να φύγει η Ήβη και οτι δεν ήταν ενήμερος κανένας απο την παραγωγή, αφήνοντας να νοηθεί οτι όλα είναι στημένα, και ούτε λίγο ούτε πολύ, αυτοί έχουν αποφασίσει απο πριν ποιος μένει και ποιος φεύγει (μην ξεχνάτε τι έγινε και με τον Χόβικ που έφυγε μόλις ζήτησε άδεια για να δοκιμαστεί για την Eurovision). Αν έχουν αποφασίσει ποιος είναι ο νικητής, ας μας το πούν, να γλιτώσει και ο κόσμος τα τηλεφωνήματα στο 090 , και οι διαγωνιζόμενοι να πάνε μια ώρα γρηγορότερα στα σπίτια τους.

Η επίσημη ανακοίνωση της Sony που ούτε λίγο ούτε πολύ μας λέει για στημένο παιχνίδι, έχει ως εξής:

Όπως είναι γνωστό, δυνάμει διεθνών συμβάσεων, η Sony Music έχει εξασφαλίσει παγκοσμίως τα δικαιώματα υπογραφής δισκογραφικής σύμβασης με το νικητή αλλά και με άλλους συμμετέχοντες του talent show X-Factor. Στην Ελλάδα με άψογο και αξιόπιστο τρόπο το πετυχημένο X- Factor οργανώνεται εδώ και δύο χρόνια από την εταιρεία παραγωγής ΕΝΑ PRODUCTIONS και τον τηλεοπτικό σταθμό Ant-1 σε συνεργασία με την εταιρεία μας.

Σχετικά με την αποχώρηση της Ήβης Αδάμου από το X-Factor την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010, θεωρούμε καθήκον και υποχρέωσή μας στα πλαίσια της διαφύλαξης και προστασίας της φήμης της εταιρείας μας και των νομίμων δικαιωμάτων μας να δημοσιοποιήσουμε μετά λύπης μας ότι η αποχώρηση αυτή ήταν προϊόν σχεδιασμού και ενεργειών του κ. Γιώργου Θεοφάνους εν πλήρη αγνοία τόσο της Παραγωγής του X-Factor και των υπολοίπων κριτών, όσο και της διοίκησης του τηλεοπτικού σταθμού Ant-1.

Παρά το ότι προσπαθήσαμε εγκαίρως να αποτρέψουμε τη συγκεκριμένη ενέργεια, αυτό δεν κατέστη δυνατό, με αποτέλεσμα να βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να πρέπει να το καταγγείλουμε. Η Sony Music έχει στην κατοχή της αδιάσειστα στοιχεία προς απόδειξη των ισχυρισμών της.

Προς άμεση αποκατάσταση της καταφανούς αυτής αδικίας, θεωρούμε σωστό να επιστρέψει η Ήβη Αδάμου στο τρέχον X-Factor και να συνεχίσει να διαγωνίζεται.

Η αξιοπιστία της Sony Music, του Ant-1 και του διεθνούς X-Factor δεν κλονίζονται από μεμονωμένες ανεύθυνες συμπεριφορές και συνεχίζουμε με δύναμη και ευθύνη το πετυχημένο σε όλο τον πλανήτη show ανάδειξης νέων ταλέντων, όπως η Leona Lewis, o Paul Potts και η Suzan Boyle το 2009!



γράφει το ΤΗΛΕΦΤΥΑΡΙ

tileftiari@live.com
Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α