Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2010

"ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ": ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ... ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ!!!

Μπάχαλο επικρατεί τις τελευταίες μέρες στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 Κύπρου και κυρίως στη μεσημεριανή - απογευματινή και βραδινή ζώνη. Σειρές και προγράμματα έχουν αλλάξει ώρα μετάδοσης -όπως το "ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ" που πήγε στις 3.30, η "ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ" στις 22.10 το βράδυ και το "ΚΑΡΜΑ" στις 7.30 που πήρε και τη θέση του..."Νυχτερίδα".


Και να' ταν μόνο αυτά; "Ράδιο Αρβύλα" διαβάζουμε στα τηλεοπτικά προγράμματα και "ΑΡΒΥΛΑ" δε βλέπουμε πουθενά! Χωρίς πολλές πολλές εξηγήσεις και προειδοποιήσεις ο ΑΝΤ1 Κύπρου ανέβαλε την αγαπημένη σατιρική εκπομπή του ΑΝΤ1 Ελλάδος "ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ" -και η είδηση δυστυχώς δεν είναι καθόλου ράδιο αρβύλα....- ......... προσωρινά!
Τι μπορεί να σημαίνει αυτό το "προσωρινά"; Μήπως μέχρι να συνηθίσει ο ΑΝΤ1 Κύπρου το χιούμορ του Κανάκη και της παρέας του, μήπως για να δει το κανάλι αν οι "πραγματικές κονσέρβες" -τουτέστιν επανάληψη παλιών σειρών του σταθμού- πιάσουν μεγαλύτερα νούμερα, μήπως για να την επαναπρογραμματίσουν τα ξημερώματα -δηλ. η εκπομπή να βρει την περσινή τύχη της Τατιάνας- ώστε να έχουν την ησυχία τους ή μήπως, για να πρωτοτυπήσουν, την "κόβουν" πριν το κάνει ο ΑΝΤ1 Ελλάδος;
Ό,τι και να σημαίνει αυτό το "προσωρινά" σίγουρα κάτι πάει λάθος στο κανάλι, το οποίο από τη μία μας ευχαριστεί που παρακολουθούμε "ΑΙΓΙΑ FUXIA" και "Χ-FACTOR" και από την άλλη συχνά πυκνά μας "γράφει κανονικά" όταν πειραματίζεται και εξαφανίζει δια μαγείας προγράμματα που δεν ευχαριστούν εκείνον!
*η πιο πάνω εικόνα, η απάντησή μας!

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α