Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

put the telecontrol down, μπορείς ;;;

ΑΚΟΜΗ ΔΕ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΙ....

Εδώ η Ελένη, εκεί η Ελένη...πουθενά η Ελένη! ούτε στο ΡΙΚ ούτε στο SIGMA, τουλάχιστον για σήμερα!


μπορεί η Ελένη να ήταν σήμερα ολοζώντανη και να ξεκίνησε στις 10 να σερβίρει τον......... «καφέ» της στον ALPHA αλλά στο κανάλι του Παρισσινού «εψόφισε» μισή ώρα πριν τελειώσει η εκπομπή, αφού το SIGMA –για ακόμη μια φορά- έχασε το σήμα και αναγκάστηκε να προβάλλει διαφημίσεις και αόρατο φακό! Πως το λέει η διαφήμιση; «Από το ALPHA στο SIGMA»; «Από το κακό (ΡΙΚ) στο χειρότερο (SIGMA)» θέλει να πει....

Χθες πάλι τελειώνοντας τον «Καφέ» της στο SIGMA "έδωσε πάσα" στο υπόλοιπο πρόγραμμα του σταθμού της φτάνοντας μέχρι και το πετυχημένο «ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ» του.... ΡΙΚ, το οποίο διαφημίζεται τώρα από το... SIGMA! –ενώ μέχρι και πριν λίγες μέρες για όλα τα υπόλοιπα προγράμματα του ALPHA συνέβαινε το αντίθετο-.
Τελικά η εκδίκηση εκτός από κρύα σερβίρεται και ως αχνιστός...."κυπριακός καφές" δια χειρός Ελένης Μενεγάκη!

Στο MEGA ο νέος χρόνος μπαίνει με τους καλύτερους οιωνούς· μετά το «Χρόνια Πολλά» της Χριστιάνας, τους τηλεθεατές «παραλαμβάνει» ο γιατρός Γιάγκος Μικελλίδης έχοντας για όλους την ίδια –πολύτιμη- συμβουλή: «επισκεπτείτε το ψυχιάτρο της περιοχής σας» και φυσικά στο τέλος έρχεται και η ατάκα: «ελπίζω να σας φώτισα»!


Αχ, «Γιάγκο, εσύ super star» πόσο μας έλειψες!






Με άλλα λόγια πάρτε τηλέφωνο στο MEGA να σας πουν «και του χρόνου»!!!



Ο αστυνομικός δέχεται ένα τηλεφώνημα και η πληροφορία που του μεταφέρουν από το αστυνομικό τμήμα είναι αρκετά σοκαριστική ώστε να σηκωθεί από τον καναπέ και να αναφωνήσει ένα: «Τι;;;;». Τι έπαθε και αναστατώθηκε ο αστυνόμος της σειράς του ΑΝΤ1 «ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ»;
Μόλις έμαθε ότι απέδρασε ο "Νυχτερίδας"!!!!! Από το «Σ’αγαπάω Κίτα» στο «Νυχτερίδες και αράχνες γλυκειά μου...», διότι καλός ο Φώσκολος και ο Παπακαλιάτης αλλά τα καλύτερα σενάρια by far τα γράφει η ζωή!

τώρα που είπαμε για τον «Νυχτερίδα», για μισού λεπτού σκηνή ήταν ανάγκη να ταλαιπωρήσουν το Διονύση Κοστόβ παίρνοντάς τον στο Φικάρδου για να τον δούμε μέσα στο όνειρο του Βατζελή να μας λέει την ατάκα που τον έκανε διάσημο ανά το παγκύπριο; Ας έκοβαν μια σκηνή από την «ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ» - τόσες και τόσες υπάρχουν- όπου ο «Νυχτερίδας» λέει το «θα σε στείλω στον καλό θεούλη» να έκαναν τη δουλειά τους!


Μπορεί ο ALPHA να έγινε SIGMA αλλά δε φαίνεται να ισχύει το ίδιο και για τους διαφημιστές γι’ αυτό και τα μεγάλα διαφημιστικά διαλείμματα των προγραμμάτων του ALPHA, γεμίζουν στο δικό μας SIGMA με διαφημιστικά τρέιλερ των εκπομπών του ALPHA που προβάλλονται πλέον από το κανάλι του Παρισσινού καθιστώντας το slogan «ALPHA στο SIGMA» τόσο εκνευριστικό όσο το να ακούεις για νιοστή φορά το «ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ» του Χατζηγιάννη στο ραδιόφωνο! Νισάφι!


Λύσαξαν να ξεκινήσει η συνεργασία τους και από τις 2 Ιανουαρίου οι SIGMA-τικοί –και οι τηλεθεατές του- ζουν όχι τα «Φώτα», αλλά της.... επ-αναλήψεως! Α, μεγάλη γιορτή! Δείχνουμε ό,τι έδειξε και το ΡΙΚ πριν τρεις μήνες και το καλύτερο; η agb τσιμπάει!!!!

δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν: ή οι τηλεθεατές είναι τόσο ηλίθιοι –πράγμα που δεν πιστεύω- που βλέπουν ξανά και ξανά τα ίδια επεισόδια κάποιων προγραμμάτων (π.χ «ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ», «ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ», «ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ» κ.λ.π.) ή η agb έχει μία ιδαίτερη αδυναμία στο κανάλι του SIGMA, που δεν είναι και ανεξήγητη....

μπορεί να συμβαίνει όμως και το άλλο· υπάρχει και εκείνη η μερίδα του τηλεπτικού κοινού που βλέπει μόνο SIGMA και θεωρεί κάποια παλιά προγράμματα του ALPHA που είδαμε από το ΡΙΚ παλαιότερα ό,τι πιο φρέσκο έχει δει στην τηλεόραση και τηλεθεάτρια αναφέρει το γεγονός με ενθουσιασμό σε σχετικό e-mail, το οποίο διάβασε σήμερα στην εκπομπή της η Μενεγάκη. Με τόσο ενθουσιασμό για την επανάληψη –της επανάληψης - του Μποτρίνι, του «ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ» και του «Στην κουζίνα της μαμάς» θα νόμισε και η Ελένη πως «τέτοιο πράγμα» δεν έχει ξαναδεί η κυπριακή τηλεόραση. Και μετά λένε την Ελένη "χαζή ξανθιά παρουσιάστρια"...
κοινή η θεματολογία των δύο σατιρικών εκπομπών της κυπριακής τηλεόρασης – «ΠΑΤΑΤΕΣ ΑΝΤΙΝΑΧΤΕΣ» και «ALLAN DALLON» -πράγμα που δεν είναι απαραιτήτως κακό, το αντίθετο μάλιστα γιατί μπορεί ο τηλεθεατής να ξεχωρίσει έτσι τον καλύτερο και οι «ΠΑΤΑΤΕΣ ΑΝΤΙΝΑΧΤΕΣ», αν και εισήλθαν αργά στη «μάχη», εντούτοις έδειξαν στην "ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ" ποιός στο τέλος θα πάρει όλα τα «λάφυρα»!
-δεδομένου ότι στο «ALLAN DALLON» τα πετυχημένα σκετσάκια που είδαμε στην αρχή της χρονιάς επαναλαμβάνονται σε κάθε εκπομπή και δείχνουν ότι η κόπωση είναι πλέον γεγονός-

ωραία η επιλογή του ΡΙΚ για καθημερινή προβολή ντοκιμαντέρ στις 6 το απόγευμα, τα οποία και τιμάμε δεόντως περιμένοντας και την προβολή του ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ που είναι και ένα πολύ καλό lead in για το κεντρικό δελτίο με την Αιμιλία Κενεβέζου!
από την άλλη «ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΚΟΥ» θα μπορούσαν να «τσιμπήσουν και νούμερα» αν προβάλλονταν σε καλύτερη ώρα, ιδιαίτερα αν το ΡΙΚ παίξει τα επεισόδια με τη Δώρα Κακουράτου –στο ρόλο της «Πεζούνας». Αναμένουμε!


ευχάριστη η θέαση του «ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ», το οποίο περιμέναμε καλύτερο απ’ αυτό που μας βγήκε, αλλά η «ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ» χαρίζει αβίαστα πολύ γέλιο. Αν δε το έχετε ακόμη δει, σας το συνιστώ, αλλά κρατήστε το να το δείτε το καλοκαιράκι που θα είστε πιο χαλαροί και οι τηλεοπτικές επιλογές μειωμένες. Θα απολαύσετε και τα 30 λεπτά κάθε επεισοδίου, ιδιαίτερα αν τα βλέπετε το ένα μετά το άλλο...

ΠΑΡΤΕ ΓΕΥΣΗ Ή ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΞΑΝΑ....








ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α