Η ΕΡΤ είναι εδώ

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

ΜΑΣ ΠΟΙΟΥΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ Η ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ;

Μα ποιούς κοροϊδεύει τέλος πάντων η Ευγενία Μανωλίδου;

Χθες ήταν καλεσμένη στην πρωϊνή εκπομπή του ALPHA "ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΧΑΡΑ" και μεταξύ άλλων κουφών είπε και το εξής: "πριν παρουσιάσω το "Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" δεν έβλεπα καθόλου τηλεόραση"!


Καλά ρε κορίτσι μου, μας κοροϊδεύεις; Δεν ήξερες, δε ρώταγες που λέει και ο λαός; Τι νόμιζες δηλαδή, πως πριν εσύ καθήσεις στην καρέκλα της παρουσιάστριας της αηδιαστικότερης εκπομπής που βγήκε ποτέ στην ελληνική τηλεόραση, ερωτήσεις σαν κι αυτές

Ρεύεσαι συχνά μπροστά σε κόσμο;
Εχεις δοκιμάσει ποτέ απαγορευμένες ουσίες;
Εχεις νιώσει ποτέ ότι η μητέρα σου σου κατέστρεψε τη ζωή;
Για 1,000,000 ευρώ θα εγκατέλειπες για πάντα τη μητέρα σου;
Θα ήθελες να είχες κάποιον άλλον πατέρα;
Εχεις κάνει σεξ στο κρεβάτι των γονιών σου;
Εχεις κλέψει ποτέ πελάτη του πατέρα σου χωρίς να του το πεις;
Σου έχει συμβεί σε ερωτικές στιγμές με τη **** να σκέφτεσαι άλλη γυναίκα;
Στις ερωτικές στιγμές η **** εκπληρώνει όλες τις φαντασιώσεις σου;
Όταν ήσουν μικρός έπαιζες μπουγέλο χρησιμοποιώντας προφυλακτικά;

ακούγονταν κάθε μέρα στη tv;

Αλλά και το παραμυθάκι σου περί "αθωότητας" και "άγνοιας" για τα ελληνικά τηλεοπτικά πράγματα να πιστέψουμε, οι παλαιότερες σου συνεντεύξεις -που κατά την περσινή χρονιά ήταν ουκ ολίγες- σε προδίδουν:


(διαβάστε το παρακάτω απόσπασμα από περσινή συνέντευξη της στο περιοδικό "ΛΟΙΠΟΝ")


Αλήθεια, τελικά, πώς έγινε και βρέθηκες στην τηλεόραση;

«Τι να πω; Μη νομίζεις, όλο αυτό είναι και για μένα μεγάλη έκπληξη. Με πήραν τηλέφωνο οι άνθρωποι του καναλιού και της εταιρείας παραγωγής, μου έστειλαν το σενάριο και ένα τρέιλερ του παιχνιδιού και μου ζήτησαν, αν συμφωνώ, να περάσω να κάνω ένα δοκιμαστικό».


Και ποια ήταν η πρώτη σου αντίδραση, όταν είδες το τρέιλερ και διάβασες το σενάριο;
«Και το ρωτάς; Είπα ότι δεν θα το κάνω».


Σε... αγρίεψε αυτό που είδες; Γιατί η «Στιγμή της αλήθειας», τουλάχιστον έτσι όπως γίνεται στην Αμερική, είναι ένα... αγριευτικό παιχνίδι.
«Δεν σου κρύβω ότι, όντως, με αγρίεψε πολύ. Όμως, στη συνέχεια επικοινώνησαν οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 μαζί μου, μου εξήγησαν, μεταξύ άλλων, πως δεν θα γίνει με τόσο σκληρό τρόπο στην Ελλάδα, μου είπαν ότι προσωπικά δεν θα αναλάβω κανενός είδους ευθύνη, ότι ο παρουσιαστής σε όλη αυτή τη διαδικασία δεν θα είναι το κεντρικό πρόσωπο, αλλά ο παίκτης και η οικογένειά του. Μου είπαν και πολλά άλλα πράγματα και έτσι με έπεισαν να περάσω από το δοκιμαστικό».


Πώς ένιωσες μετά το δοκιμαστικό;
«Έφυγα τρέχοντας από το πλατό. Θεώρησα ότι δεν ήμουν καθόλου καλή. Θεώρησα ότι δεν θα μπορούσα όλο αυτό να το υποστηρίξω και να το στηρίξω όπως θα έπρεπε».


Το κανάλι, όμως, απ ό,τι φαίνεται, είχε άλλη γνώμη.
«Ναι... (Γέλια.)».


Πως γίνεται λοιπόν πέρσι να αγριεύτηκε πολύ με αυτά που είδε στην αμερικάνικη εκδοχή του show και φέτος να δηλώνει πως δεν είχε ιδέα για το περιεχόμενο, είναι άξιο απορίας.....

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α