Η ΕΡΤ είναι εδώ

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

ΡΙΑΛΙΤΟ-ΜΠΟΡΑ! ΚΙ ΑΛΛΑ ALPHA REAL LIFE ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ!

Τα φτηνά ριάλιτι κάθε είδους (μαγειρική, εστιατόρια, πεθερές, αγρότες, τραγούδι) έχουν κατακλύσει την ελληνική τηλόραση διότι και εκτός από το ότι αποτελούν την πιο ανέξοδη λύση σε μία κρίσιμη περίοδο για την επιβίωση της τηλεόρασης, αποδεικνύονται και "πιασάρικη" συνταγή από άποψη τηλεθέασης και τι άλλο διαφορετικό θα μπορούσε να ισχύει αφού τηλεθεατής και τηλεόραση στηρίζουν ο ένας τον άλλο και όλοι είναι ευχαριστημένοι!
Έτσι η τηλεόραση του ALPHA συνεχίζει ακάθεκτη σε ένα είδος που φαίνεται πως της πάει, καθώς ξέρει να το αναδεικνύει και από το τίποτα να κάνει κάτι να μοιάζει τουλάχιστον με light ψυχαγωγία -βλ. "ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ", "ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ", "ΜΙΑ ΝΥΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ", "ΑΓΡΟΤΗΣ ΜΟΝΟΣ ΨΑΧΝΕΙ" και πάει λέγοντας-,και έτσι με την έναρξη του δεύτερου μισού της τηλεοπτικής περιόδου 2009-10 θα προβάλει ακόμη δύο REAL LIFE προγράμματα που σκοπό έχουν να ανακαινίσουν και να σώσουν επιχειρήσεις. Μιλάμε για το "ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ" και το "HOTEL INSPECTOR" που κάνουν πρεμιέρα στις 13 και 21 Ιανουαρίου αντίστοιχα.



Το νέο ριάλιτι του Alpha με τίτλο "Σπίτι από την αρχή" πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 13 Ιανουαρίου.
Στόχος του να δώσει χαρά σε οικογένειες πραγματοποιώντας την πολυδάπανη ανακαίνιση που χρειάζεται το σπίτι που κατοικούν. Η συγκίνηση θα είναι σίγουρα από τα ισχυρά "όπλα" του προγράμματος. Η παρουσιάστρια του είναι νέο πρόσωπο στα τηλεοπτικά, ονομάζεται Σίσσυ Φειδά και είναι διακοσμήτρια. (www.newsit.gr)

Σχεδόν 4.500 άνθρωποι που αντιμετωπίζουν τεράστια οικονομικά προβλήματα και δεν μπορούν να φτιάξουν το...σπίτι τους επικοινώνησαν με την εταιρεία παραγωγής . Μέχρι τώρα η εκπομπή έχει φτιάξει 4 σπίτια και έχουν εγκριθεί 10 επεισόδια, ενώ το κόστος παραγωγής το έχουν αναλάβει εξ ολοκλήρου οι χορηγοί. Το "Σπίτι απ' την αρχή", το νέο αληθινό και συγκινητικό πρόγραμμα που έρχεται, βοηθά όσους έχουν πραγματική ανάγκη.Μέσα σε μόλις 3 ημέρες, μία ομάδα ειδικών, αποτελούμενη από διακοσμητές και εργάτες, θα μεταμορφώσει το κατεστραμμένο σπίτι σε έναν ευχάριστο χώρο διαβίωσης. Μόνο ένα μέλος της οικογένειας θα παραμένει με την κατασκευαστική ομάδα και θα βοηθάει ενεργά στην αλλαγή του σπιτιού. Τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας θα απολαμβάνουν ένα διάλειμμα από την δύσκολη καθημερινή τους ζωή. Μετά απο 3 μέρες εντατικής δουλειάς, η ομάδα θα κάνει έκπληξη στην οικογένεια δείχνοντάς της το καινούργιο της σπίτι. (www.tvnea.blogspot.com)

Βρέθηκε η Ελληνίδα "Hotel Inspector" !
Και το όνομα αυτής Βίκυ Βαμιεδάκη! Πρόκειται για μια από πιο τις έμπειρες δημοσιογράφους σε θέματα τουρισμού. Εκείνη θα αναλάβει τον κεντρικό ρόλο στο καινούργιο ριάλιτι του Alpha " Hotel Inspector". Η Βίκυ Βαμιεδάκη, ως "ειδικός", θα προσπαθήσει να σταματήσει την κακή πορεία μικρών ξενοδοχειακών μονάδων. Θα παρακολουθεί, θα ελέγχει και τέλος θα καταθέτει τις προτάσεις της στους ξενοδόχους, ώστε να βελτιώσουν την παροχή υπηρεσιών τους αλλά και να πάρουν αποφάσεις που θα τους οδηγήσουν να ξεφύγουν από τη κρίση. . Με αυτό τον τρόπο οικογενειακές ξενοδοχειακές μονάδες ξαναμπαίνουν δυναμικά στο χώρο του τουρισμού ενώ παράλληλα αλλάζει η ζωή ολόληρης της οικογένειας. Το νέο πρόγραμμα θα προβληθεί την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010. (www.newsit.gr)

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α