Η ΕΡΤ είναι εδώ

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2010

"ΚΟΣ & ΚΑ ΠΕΛΣ": Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ...

Το σενάριο «η ζωή της άλλης» μπαίνει και σε αυτή τη λατινοαμερικάνικη διασκευή σε εφαρμογή αλλά αυτή τη φορά στο αρσενικό· ένας παρουσιαστής της τηλεόρασης πέφτει σε κώμα και από τη δύσκολη θέση θα τους βγάλει ο σωσίας του που θα πάρει τη θέση του. Αυτή είναι όλη κι όλη η υπόθεση της νέας κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 «Ο κος και η κα Πελς» που μας μεταφέρει κυρίως τις μάχες που διεξάγονται στο τηλεοπτικό πεδίο –το μάχες και το πεδίο χωρίς εισαγωγικά- για την επιβίωση στο χώρο, που έχει ένα μόνο slogan: «ο θάνατός σου η ζωή μου».

Μη περιμένετε δυνατές ατάκες γιατί πρόκεται κυρίως για κωμωδία καταστάσεων, μέτρια όπως όλα δείχνουν –το πρώτο επεισόδιο τουλάχιστον-, αν και με καλές ερμηνείες από το πρωταγωνιστικό δίδυμο, Μιχάλη Μαρίνο και Άντα Λιβιτσάνου, οι οποίοι άλλοτε παραπέμπουν σε Λιάγκα - Σκορδά –εμφανισιακά κυρίως- και άλλοτε σε Ευαγγελάτο-Στεφανίδου. Σίγουρα καλύτερη η σκηνοθεσία, που σώζει και την κατάσταση καθώς κινείται σε γρήγορους ρυθμούς, όπως είναι και αυτοί της τηλεόρασης και καταφέρνει να κερδίσει την προσοχή μας, η οποία αποσπάται δυστυχώς από το σχεδόν αδιάφορο σενάριο που μάλιστα κάνει, στο πρώτο επεισόδιο, και αρκετές φορές κοιλιά.


Ίσως μόνο για τους φανατικούς του («Η ζωή της άλλης» - «Μια στιγμή δύο ζωές» και όλα τα συναφή) και για όσους δεν έχουν δει το παρόμοιο «ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ» του MEGA κατά την περσινή σεζόν.

Πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 Κύπρου: Πέμπτη 14 Ιανουαρίου,21.20
Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α