Η ΕΡΤ είναι εδώ

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

ΩΡΑ ΓΙΑ ΖΑΠΙΝΓΚ !!! Dont do it Fedon !!!

Είδαμε αρκετά περίεργα αυτές τις μέρες, και λόγω εορτών, και λόγω αλλαγών, και το ζαπιγνκ πήρε φωτιά. Πάμε να δούμε λοιπον τί μας έφερε το ζάπινγκ μας.


Παραμονή πρωτοχρονιάς, και τα κανάλια μας, έριξαν τα δυνατά τους χαρτιά. Ο Αντ1 χωρίς πολλή σκέψη και καθόλου κόπο, μας σέρβιρε το Χ Factor οπου λίγο η Βίσση και λίγο το ποτό, μπορούμε να πούμε οτι ήτανε μια καλή συντροφιά την ώρα που παίζαμε το χαρτάκι μας. Το ζαπινγκ μας έφερε σε κάποια φάση στο Σίγμα και σε κάτι καρτούνς με τους πολιτικούς να χορεύουν. Δεν μπορώ να πώ έξυπνη η ιδέα, αλλα οι πολιτικοί πλεον δεν πουλάνε και πολύ. Παλιές καλές εποχές του ΡΙΚ βλέπεις που μονοπωλούσανε. Αν εξαιρέσεις τις τραγικές ερμηνείες των "ηθοποιών" στο εορταστικό (;) "Αλλαν Ντάλων", τότε και αυτή η εκπομπή με αρκετό ποτό και αρκετό mute, μπορούσε να κρατήσει μια καλή συντροφιά. Η πλήρης απογοήτευση δεν ήτανε απο το Μέγκα που αποφάσισε να βάλει επαναλήψεις σειρών στο μεγαλύτερο μέρος της νύχτας, αλλα απο το ΡΙΚ όπου οι πατάτες, δικαιολόγησαν πλήρως το όνομα τους. Όσοι αποφάσισαν να βγουν έξω, να τους καθησυχάσω οτι δεν έχασαν και τίποτα το συναρπαστικό.


'Αλφα στο Σίγμα, Άλφα στο Σίγμα, Άλφα στο Σίγμα, Άλφα στο Σίγμα! Δεν νομίζω να έμεινε κάτοικος στο νησί που να μην το έμαθε. Τόση διαφήμιση του κάνανε! Δεν λέω αρκετά καλές οι νέες εκπομπές που θα προβάλει το κανάλι, αλλα με τόση διαφήμιση, θα καταφέρουνε να κάψουνε κάτι που ακόμη δεν έχει προβληθεί. Τι να πούμε.


Είδαμε και τον τελικό του GET ON STAGE, στο Μεγκάλο κανάλι, και μαντέψτε! Όπως θυμάστε, είχα πεί και σε προηγούμενη μου ανάρτηση στις 17 Δεκεμβρίου τα ακόλουθα. Να και το απόσπασμα. "Αναφέρθηκαν στον διαγωνισμό οτι είναι στημένος, και εκτος απροόπτου έχουνε ήδη αποχωρήσει. Σύμφωνα με τα όσα ακούσαμε απο τους ίδιους να αναφέρουν, οι νικητές στον διαγωνισμό έχουνε ήδη αποφασιστεί και φαίνεται να είναι οι LMC LOCKERS". "Τώρα αν βγούμε αληθινοί, ή αν θα μας διαψεύσουν, ο χρόνος θα το δείξει.. " 0πως καταλαβαίνετε, δεν διαψευθήκαμε καθόλου. Νικητές ήταν η LMC και εκτός απο τους ίδιους, χάρηκαν και οι δασκαλοι τους στο σόου, που τους κάνουνε μαθήματα ιδιωτικά και στην σχολή τους. Πάντα τέτοια.


Πρώτη του χρόνου, και δεν νομίζω να υπήρχε άνθρωπος στον πλανήτη που θα ήθελε να δουλεύει τέτοια μέρα και είναι απόλυτα δεκτό. Αλλα δεν μπορείς Μελανη μου να βγαίνεις και να κοροϊδεύεις τον κόσμο και να λές στον σκηνοθέτη σου στον αέρα "Δεν κοιμήθηκες ψες ε; Πόσο ποτό ήπιες; Μάθαμε τι έκανες ψές". Τι ακριβώς έμαθες Μελανη μου αφου η εκπομπή ήτανε μαγνητοσκοπημένη; Τον κόσμο δεν τον κοροϊδεύεις ετσι. Και επειδή εδώ φαίνεται η απομίμηση και το πρωτότυπο, η Ελένη Μενεγάκη στην αρχή της εκπομπής της την πρώτη του χρόνου, το ανάφερε οτι η εκπομπή είναι βίντεο επειδή δεν νομίζω κανένας να ήθελε να δουλεύει τέτοια μέρα, όπως μας ανάφερε, και συμφωνούμε απόλυτα.


Το Plus TV μπορεί την παραμονή να πρόβαλε νέο επεισόδιο απο "Τα κοπέλια", και να έκανε ακόμη μια απόπειρα στο κανάλι ο πρώην Ρίκκος Μαππουρος και προσφάτως "καβαλημένος", αλλα όπως ούτε εγω μπήκα στον κόπο να το δώ, δεν ξέρω αν ειδικά την συγκεκριμένη νύχτα ασχολήθηκε και κανένας να βάλει το κανάλι να το δει. Τελικά δεν σώζεται με τίποτα το κανάλι, έστω και αν άλλαξε το λογότυπο του. Η ρετσινιά δεν φεύγει εύκολα βλέπετε.


Τελείωσε και ο περιβόητος Uri Geller ο οποίος βρήκε τον διάδοχο του, και εμείς την ησυχία μας. Την ησυχία του βρήκε και ο και καλά παρουσιαστής Χρίστος Φερεντίνος που δεν του άρεσε τίποτα στην εκπομπή, αλλα κάθε εβδομάδα ήταν εκεί. Μια εκπομπή που άφησε την ατάκα "φύτρωσε" οπου ο Uri παρακαλούσε τους σπόρους να φυτρώσουν, το κουτάλι να λυγίσει και το τραπέζι να χορέψει τσάμικο, έφτασε στο τέλος της, και κάτι μου λέει οτι το έργο θα επαναληφθεί, με το ίδιο σενάριο, αλλά διαφορετικούς "ηθοποιούς". Dont do it Fedon!!


Το ζάπινγκ μας έφερε στην Έλια Ιωαννίδου, και μια παλιά συμμετοχή που είχε στην τότε σειρά "Παρα πέντε" στο Σίγμα. Μετα το αρχικό σόκ, καταλάβαμε το πόσο αδυνάτισε αυτο το κορίτσι και πως έγινε άλλος άνθρωπος. Τις φωτογραφίες δεν τις βάλαμε για να κοροϊδέψουμε, σε καμία περίπτωση, αλλα για να δούμε τι μπορει να καταφέρει κάποιος με λίγη θέληση.
Κάτι σαν πριν και μετά είναι οι φωτογραφίες μας.
Μπράβο σου κορίτσι μου.






γράφει το ΤΗΛΕΦΤΥΑΡΙ

tileftiari@live.com
Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α